A Mi Hazánk keblére ölelte az oltásellenes laposföldhívőket?

2023. október 28. 19:27

Komoly dilemma elé állította a szélsőjobboldali pártot, hogy megjelent náluk az oltásellenesek cézárja, majd vele együtt a gyülevész sereg.

2023. október 28. 19:27
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

A hétvégén csúcsosodott ki az oltásellenesek csoportja és a Mi Hazánk tanácsadója közt fűződött románc. Szakács Árpádról, Dúró Dóra országgyűlési képviselő tanácsadójáról régóta tudni lehetett, hogy mindent ellenez, ami a covid-elleni védekezést segíti. 

Az íróból lett széljobbhoz csúszott mozgalmár a múlt hét végén a Lurdy Házban a Szkíta Egyesület megszervezésében tartott konferencián szólalt fel, ahol a megjelent pár tucat fős közönségseregnek mondhatta el álláspontját a világ dolgairól. 

Nagymagyarként egy kis #bezzegrománia

Az esemény kapcsán Szakács a közösségi oldalán azt írta, hogy „Magyarországon 40 féle mérget nyomnak a gyerekekbe”, míg Romániában nincsenek kötelező oltások. Szakács itt nem koronavírus-járványt megfékező oltásokra, hanem a csecsemőkorban kötelező oltásokra gondolt, mint például a torokgyík, a szamárköhögés, a tetanusz vagy a járványos gyermekbénulás elleni. 

Viszont Magyarországon is durván emelkedik az autizmus, az idegrendszeri betegségek, az allergia és sok más mellékhatás, amelyek legnagyobb részét pont az oltás váltja ki”

– közölte Szakács, mellé természetesen semmiféle meggyőző orvosi bizonyítékot téve.

Dúró Dóra tanácsadója azon az állásponton van, hogy Magyarország az Európai Unió „legdurvább vakcinaterrorját” képviseli. 

A Lurdy házban megtartott eseményen szavai szerint a jelenlévők beleláthattak abba, „mit tartalmaznak a biztonságos oltások és mennyi tragédiát okoz ezzel a kormány”.

Köszönet és hála a Szkíta Egyesületnek, ők vállalták azt az újabb küzdelmet, amelynek célja: Magyarországon is legyenek választhatók a gyerekkori oltások. Ezt én is minden erőmmel támogatom”

– fogalmazott Szakács.

Amíg csak egy kis csoport vakcinaellenes van hazánkban, még nincs is komolyabb probléma, azonban hogy egy parlamentbe bejutott párt alelnökének tanácsadója állít ilyeneket, már aggasztóbb.

Megkerestük a Mi Hazánk Mozgalmat, tudnak-e azonosulni a Szakács Árpád által elmondottakkal, mire a párt sajtófőnöke, Kisberk Szabolcs lapunknak annyit közölt, hogy Szakács Árpád az említett helyen 1956-ra emlékező beszédet mondott, illetve egy általa kiadott könyvet (Judy Mikovits: A korrupció pestise – Veszélyes-e az emberiség számára a védőoltás?) ismertetett, ami a Nobel-díjas Luc Montagnier virológus ajánlásával jelent meg. 

Az pedig jogos kérdés lehet bárki részéről, hogy az Európai Unióban miért Magyarországon van a legtöbb kötelező oltás, miközben sok helyen a vakcinák választhatók”

– fogalmazott a Mi Hazánk sajtófőnöke, megjegyezve, hogy „ugyanakkor az orvostudományban sincs helye dogmáknak, az újabb kutatások, felfedezések kapcsán kibontakozó szakmai vitákat kell előnyben részesíteni”.

A konferencián pont ez történt, kritikus szemmel orvosok és jogászok beszéltek a gyerekkori kötelező oltásokról”

– jegyezte meg Kisberk Szabolcs.

Arra a kérdésre, hogy Dúró Dóra kívánja-e folytatni az együttműködést Szakács Árpáddal, mint tanácsadójával, a párt sajtófőnöke határozott igennel válaszolt. Megkérdeztük továbbá, hogy mi a Mi Hazánk álláspontja a kötelező oltások ügyében, melyre válaszul megtudtuk, hogy párt ezt a kérdést inkább a szakemberekre bízza. 

Tabumentes, az igazságot bemutató vitát tudunk csak elfogadni a magyar emberek, különösen a gyerekek oltása esetében, ami sajnos a Covid-oltások ügyében nem valósult meg. A WHO pandémiaszerződése és a hozzá kapcsolódó dokumentumok elfogadása is azt vetíti előre, hogy a Big Pharma érdekeinek kiszolgálása felülírhatja az emberek megvédését egészségügyi kérdésekben is”

– közölte a párt sajtófőnöke.

Szakács Árpád nézeteiről mindent elmond, hogy a nemrég Nobel-díjjal kitüntetett Karikó Katalinra úgy hivatkozott közösségi oldalán, mint „a Kiskunlacházi Szűzanya”. „E szent falak között döntött úgy, hogy a kommunista diktatúra titkos ügynöke lesz, mára pedig Bill Gates bácsinak segít megmenteni a Földet a túlnépesedéstől” – írta Szakács Árpád.

Nyitókép: Mihazank.hu

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa-0
2024. február 03. 11:51
Csodálkoznék, ha nem vette volna észre Szakács Árpád, hogy kik közé keveredett.
2023. december 11. 17:01 Szerkesztve
Kedves Mandi, rettentően gyatra színvonalú lett ez a szösszenet. Régen jártam erre, de ezt a silány, érvelési hibákkal tűzdelt (már a címe is az) böffenetet kár volt meg is nyitnom... Lefogadom, hogy Dr. Letoha Tamás előadására a témában sem Bokor Gábor, sem Konopás Noémi vagy más, oltkozásnyomató szerző nem tud (és főleg: nem HAJLANDÓ) tényleges, érvényes cáfolatokat felhozni: https://youtu.be/m-h3vWNdK98?si=AFPMvBIrYro_gcM_
Namond
2023. december 11. 11:29
Ez a félmondat - "pár tucat fős közönségsereg" - és a cikk végi fotó, mely telt házat mutat, teljesen hitelteleníti Bokor Gábort és mondandóját. Arról nem is beszélve, hogy miért is most kell elővenni egy két hónapja tartott rendezvényt?
GrumpyGerald
2023. október 29. 11:26
Az oltás téma megosztóbb, mint az eutanázia meg társai. Remek gumicsont egy végtelen ciklusba került harchoz. Az oltások néha megvédedik az egyént, néha megvédik a közösséget a járványtól, és igen, néha szarrá mérgezik a pácienst és hosszú távú negatív következményeket is tud okozni. (De ez messze nem csak az oltásokra igaz, hanem a teljes gyógyszeriparra.) Tehát minden oldalnak van igaza, így ez a kérdés eldönthetetlen, ennek következtében a bármelyik oldalt végletesen, kizárólagosan képviselők tévednek a legsúlyosabban, és persze ők a leghangosabbak, hogy kész legyen a káosz. Volt bőven, aki sztrókot kapott a mitomén 75évre titkosított dokumentációjú oltástól és volt olyan, aki megúszta általa a potenciálisan halálos lefolyású covidot. A családban egy kisgyerek megkapta az időközben kötelezővé tett bárányhimlő oltást, és egy addig a napig végtelen nyugodt gyerek egy idegzsába lett onnantól, évekig nem aludt már utána nyugodtan. IGEN, a gyerekek oltásai legyenek választhatóak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!