A büszkeség nem lehet kérdés

2023. október 23. 17:55

Számtalan „honfitársunk” esetében viszont a nemzeti büszkeség fel sem merül, amikor a magyarságáról beszél, és ez borzasztóan szomorú, egyben elgondolkodtató.

2023. október 23. 17:55
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
ORIGO/888

„Szombat délután láttam egy interjút, amelyet Szoboszlai Domonikkal készített az angol bajnokság hivatalos oldala. A Liverpool játékosa arról beszélt hosszasan, hogy ő »imád magyar lenni« és azzal sincs semmi gondja, hogy magyarként többet kell bizonyítania, mintha angol, spanyol vagy olasz lenne.

Szoboszlai Dominik minden alkalmat kihasznál, hogy megemlítse, mennyire fontos a hazája és mit jelent neki a kapitányi karszalag a válogatottnál. Dominik egy igazi példakép. Egy hazafi szupersztár, akinek helyén van a szíve. 

Egy egészséges gondolkodású ember pontosan olyan, mint Szoboszlai Dominik, ugyanakkor sajnos Magyarországon nagyon sok olyan véleményformáló van, aki büszke(!) arra, hogy külföldön letagadja a magyarságát. Ez annyira abszurd, hogy nehéz is higgadtan gondolkodni róla.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. október 24. 06:31
Szoboszlaival semmi gond. az viszont nevetséges, hogy te akarod definiálni, hogy ki az egészséges gondolkodású ember .
Sulammit
2023. október 23. 21:37
Szerintem Nagy Zsolt hazudik, ahhoz, hogy bármit is le tudjon tagadni, meg kellene tudni szólalnia legalább társalgási szinten egy idegen nyelven, de nem tud. Ha nem balhézna, a lőtéri kutya sem tudná, hogy kicsoda, annyira jelentéktelen.
Claudius1
2023. október 23. 21:32
Propagandista szemétláda
Akitlosz
2023. október 23. 20:59
"Számtalan „honfitársunk” esetében viszont a nemzeti büszkeség fel sem merül", mint például a hadügyminiszter esetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!