Szuverenitási rockfesztivál

2023. szeptember 29. 08:51

Az Európai Unió be akarja olvasztani Magyarországot valami liberálkommunista szuperállamba, ahol nyilván meleg migránsok mondják meg, hogy merről fúj a szél.

2023. szeptember 29. 08:51
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
HVG

„Amikor egy autós szemben hajt a sztrádán, akkor a helyes irányba haladók nem arra gondolnak, hogy hej, de szuverén ez a sofőr!, hanem arra, hogy valami probléma lehet vele.

Végre új mantrát kapott a fideszes közösség, mégpedig a szuverenitást, ami annyira nagyon fontos, hogy külön törvénnyel kell védeni, merthogy a szuverenitásnak az a jellemzője, hogy támadás alatt áll, mivel a háttérhatalmak és a velük szövetséges Európai Unió be akarja olvasztani Magyarországot valami liberálkommunista szuperállamba, ahol nyilván meleg migránsok mondják meg, hogy merről fúj a szél.

Ez tűrhetetlen!

Kivehető a fideszes nyilatkozók arcán a műmegdöbbenés, az erőltetett érzelmi mimika, hogy a süketnémák is értesüljenek a felháborodás elemi erejéről és jelentőségéről. Vegyék nagyon komolyan a veszélyt, halmozzanak fel otthon sót és gyufát, készüljenek a túlélésre, mert itt bármelyik pillanatban reánk törhetnek a szuverenitásellenes erők, és megbecstelenítik leányainkat.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. szeptember 30. 12:46
Igazából fogalma sincs, mi az az állami szuverenitás. Ő a birkasági mentalitást ismeri.
dimmykarras
2023. szeptember 30. 11:05
Tizenéve Csillebércen sétálva meglepetéssel láttam, hogy egy csőlakó külsejű ember, aki egy asztalnál terpeszkedik és iszik, mennyire hasonlít Para-Kovácsra. Ő volt, mint kiderült. Egy úttörő bungalóban héderezett a nőjével. Imre, meg se érte a sok művagány, szarkasztikus duma, vagy elverted a zsoldot? Szomorú a nyugdíjas punk sorsa. A műfaj rég kiment alóla, zenélni, írni nem tanult meg, már nem erény, hogy sose tudott, de legalább két feles kinyomható az arca pórusaiból.
altercat1
2023. szeptember 30. 07:58
Ha tájékozatlan ostoba, akkor miért firkál? Böszméné minap büffentette, hogy szerinte a jövő az európai egyesült államok, ahogy azt a globalisták akarják.
connorj
2023. szeptember 30. 04:00
🦓PIKNIK: https://m.youtube.com/watch?v=mjzl2a57YcM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!