Nyárias, meleg nap várható, sok napsütéssel

2023. szeptember 26. 07:27

Csak kevés gomoly- és fátyolfelhő zavarja majd meg a ragyogó szeptemberi napsütést.

2023. szeptember 26. 07:27
null

A mai napon nem várható eső, csak kevés gomoly illetve fátyolfelhő zavarja majd meg a ragyogó szeptemberi napsütést.  Az északkeleti szél gyenge marad, a hőmérséklet pedig 24 és 29 fok közötti marad, így nyárias, meleg napunk lesz.

Szerdán a párafoltok megszűnése után szintén sok napsütésre számíthatunk. Esőzésre szerdán sem számíthatunk, a hőmérséklet 27 fok körüli lesz majd. Gyenge marad a légmozgás, meleg napra számíthatunk.
A hét második felében, a csütörtök és a péntek is túlnyomóan napos lesz, száraz időre van kilátás. Csak kevés fátyol-, vagy gomolyfelhő jelenik majd meg az égen. Marad a 26-27 fok körüli maximum.

Szombatra virradóra ugyan már gyakrabban növekszik meg a felhőzet a többórás napsütés mellett, de zápor csak kevés helyen fordul majd elő. 25 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk.

***

Nyitókép: Posza Róbert

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!