Na ezt nem szabad: forgalommal szemben repeszt az autós az M6-oson

2023. szeptember 23. 20:28

Egy rolleres is hasonló mutatványt hajtott végre.

2023. szeptember 23. 20:28

A Budapesti Autósok YouTube csatornáján fedélzeti kamerával rögzített felvételeket osztottak meg, amelyeken ketten is szembemennek a forgalommal. Az egyik ilyen eset az Árpád hídnál lévő felüljárón történt, ahol kedden este egy elektromos rolleres hajtott forgalommal szemben.

Egy múltheti felvételen pedig az látható, ahogy az M6-os autópályán egy suzukis száguld a forgalommal szemben. A bejegyzés szerint a Suzuki sofőrje feltehetően nem fogja megúszni az életveszélyes mutatványt, a rollerest viszont valószínűleg nem fogják megbüntetni, mert a felvétel alapján nem lehet beazonosítani.

Nyitókép: Képernyőkép/YouTube

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 25. 08:29
Bezzeg a kormány erre belengeti, hogy legyen eltörölve a zéró alkohol. Ezek csak akkor módosítanak éjjel törvényt, ha a lopáshoz szükséges. A közlekedés biztonsága nem érdekük, különben már nem nevetséges bírságok és büntetőpontok lennének. Aki szembe megy az autópályán az nyilvánvalóan alkalmatlan a vezetésre, annak be kell vonni a jogosítványát és elővenni a háziorvosát aki meghosszabbította neki. Az LL junior meg a gwm féle hülyéktől pedig el kell kobozni az autót és az árverezésből befolyó összeget a közlekedésbiztonságra kell fordítani. És ne nyavalyogjon senki, hogy ez nem lenne jogos, ugyanis ők kvázi nagy nyilvánosságot kapó közszereplők, akiknél fokozottan érvényesül a negatív példamutatás is.
formaegy-2
2023. szeptember 24. 10:25
Mindenki tudja, hogy nem szabad! Azok az elmebetegek akik a törvény felé helyezik magukat magasról leszarják mit szabad, és mit nem! L.L. Junior és G.w.M hatalmas büntetése: "A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített" A két nagyképű szaralak röhög a markába, és mindenki pofájába bele. Ennyi.
KBA98
2023. szeptember 24. 10:15
Jogsi, autó elvétele örökre!
droli1
2023. szeptember 24. 08:00
Mindkettő elítélendő, de van egy nagy különbség: ha a rolleres balesetezik, ő húzza a rövidebbet, mondhatnák, Darwin dolgozik. Ha az autós, akkor ott viszont sokszor a vétlen fél hal meg, mint ahogy tegnap is történt nem messze innen... hülyegyerek előzött, nem jött össze, vétlen autós meghalt. Ettől függetlenül a rolleres is megérdemené a büntetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!