Orbán Viktor-idézetekkel díszítettek fel egy fővárosi iskolát

2023. szeptember 01. 07:05

„Magyarország hét törvényének” is nevezett sorok kerültek fel a Jedlik Ányos Gimnázium falára.

2023. szeptember 01. 07:05

Orbán Viktor miniszterelnök mondatait festették fel a nemrég átadott csepeli Jedlik Ányos Gimnázium falára – szúrta ki a Telex. A gimnázium falán a „Magyarország hét törvényének” is nevezett sorok kerültek fel, amelyek egy 2020-as miniszterelnöki beszédben hangzottak el:

  • Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse!
  • Minden magyar gyermek újabb őrhely!
  • Az igazság erő nélkül keveset ér!
  • Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni!
  • Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük!
  • Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs!
  • Egyetlen magyar sincs egyedül

 

***

Nyitókép: Dömötör Csaba Facebook-oldala

 

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. szeptember 01. 19:54
El lehet képzelni, micsoda vpnyítás törne ki, ha átvennénk az USA példáját, ahol minden tanteremben ott állna a sarokban a nemzeti zászló.
olajfa-0
2023. szeptember 01. 18:10
Állítólag főként a MiHasznák gyűlölködnek Miniszterelnökünk ellen a kommentekben. Sajnálom őket a hazug vezetőikkel együtt.
Zokni
2023. szeptember 01. 17:51
Miután Lájkbajnok eftárs kijavítja az orbáni mondatokat, - részben az orbánrendszerhez igazítja, részben meg a valósághoz - tehát elegáns módon nem azt írja, hogy az ilyesmi egyszerre nevetséges és szánalmas, nos erre a fentit kaptuk meg: “Hát persze. Ezért vagytok ott, ahol. És ezért is maradtok ott. Vesztesen, letaglózva, habzó szájjal, mint az uelzavart kutyák. És ez így van jól. :-))) “ És Orbán ezekhez szól, mint ez a csótány. Ilyeneknek használja a haza és a nemzet kifejezést. De ki bünteti magát önként, hogy ezekkel egy hazában éljen, egy nemzethez tartozzon?
ipolypart2
2023. szeptember 01. 17:38
"Ehetős Odó 2023. szeptember 01. 13:07 Valami helyiérdekű hülye túltolta a biciklit." Igen, a gimnázium igazgatója, mert a helyén akart maradni. Ugyanis történnek manapság Csepelen furcsaságok. A néneth Szilrd (rezsi) el akarja távolítani a polgit, Borbély lénárdot. Hogy miért? Vannak pletykák, ami Rezsiszilire nézve nem pozitív. Egy terülerről beszélnek, amit a polgi meg akar tartani zöldnek, Szilike meg telkeket akar oda. Ezért kellett a Fideszből is kizárni a polgit. Aztán ennek esett áldozatul az egyik iskola igazgatója. Valszeg a polgivalszimpatizál, most kellett újra pályáznia, nem volt más pályázó, de nem kapta meg a posztot. Miért? Csak. Jellemző, hogy a helyettesei kálltak mellette és átmenetileg sem vállalta senki a vezetést és most úgy nyilt meg a tanév, hogy az EDDIGI HÁROM HELYETTES EGYÜTT VEZETI AZ ISKOLÁT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!