Mielőbbi gyógyulást kívánok a főpolgármesternek

2023. szeptember 20. 09:26

Karácsony azt mondja, azért közlekedett autóval az autómentes hétvégén, mert a két nap alatt öt programja volt és fájt a térde.

2023. szeptember 20. 09:26
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Karácsony azt mondja, azért közlekedett autóval az autómentes hétvégén, mert a két nap alatt öt programja volt és fájt a térde. Egyrészt mielőbbi gyógyulást kívánok a főpolgármesternek, másrészt azt javaslom neki, mielőtt másokat pökhendien arra ösztökél, hogy szálljanak ki az autóból és menjenek gyalog, gondolja végig, hogy a Budapesten autóval közlekedők között lehetnek-e olyanok, aki hozzá hasonló indokokkal, vagy számos más józanul mérlegelhető és akceptálható érvek mentén dönt úgy, hogy autóval közlekednek.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. szeptember 21. 06:22
Térdprotkó mellé egy új gerincet is javasolnék... Tisztelettel Dr Bubó
Pusikas
2023. szeptember 21. 05:26
Vusszatérő sérülés, a villamosbaleset folyományaként. Ezt csakis vadonatúj euorókkal lehet gyógyítani, kis és nagy ládikákban gyűjtve, természetesen a sorozatszámok mindenképpen egymás melletti legyenek! 5 program volt aznap . Kakaó 9-kor, buszsáv 11-kor , Carmageddon 12-kor , nyuszis nézés 13h után, hazudozás egész nap.
Unknown
2023. szeptember 21. 02:46
jaj de szép. végre megint szembesülnie kell, a trógermesterek a saját hülyeségével...
Ízisz
2023. szeptember 20. 21:28
Karácsony az OTP feljelentéséről: Propaganda! 2023. SZEPTEMBER 20. - 16:19 A főpolgármester szerint a közpénzből támogatott propagandisták „a közpénzözön luxusából csócsálják a jogszerű adománygyűjtést”. A lap azt írta, hogy bár a mozgalom kitöltötte az erre vonatkozó jegyzőkönyveket, a bank szerint nem tudott hitelesen elszámolni azzal, hogyan jutott hozzá a náluk befizetett pénzekhez. A főpolgármester szerda délután a közösségi oldalán tett közzé bejegyzést az ügyben, magyarázatot azonban nem adott az OTP feljelentésében szereplő anomáliákra. Ehelyett a 24.hu cikke alapján arról írt, hogy kiderült: nyolcmilliárd forintot „kaptak a Fidesz propagandistái, akik a Fidesz megbízásából, a Fidesz érdekében szakmányban gyártják a lejárató kampányokat, hazudnak és manipulálnak”. Bakancslistámon szerepel, hogy ezt a kamugecit pofánvágjam!!!💯👊💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!