A MOL vezetésével egyeztetett Nagy Márton: a cél az üzemanyagárak letörése

2023. szeptember 26. 16:18

Úgy tűnik, nem csak a pénzintézetekkel szemben van elvárása a kormánynak.

2023. szeptember 26. 16:18
null

Nagy Márton a Mol vezetőivel, köztük Ratatics Péterrel, a Magyar Ásványolaj Szövetség elnökével, a MOL Fogyasztási Szolgáltatások ügyvezető igazgatójával tárgyalt. 

A vonatkozó közlemény szerint a kormányzatot képviselő gazdaságfejlesztési miniszter az ágazat résztvevőinek világossá tette, hogy minden lehetséges eszközzel tompítani kívánja az üzemanyagárak növelését.

A miniszter továbbá jelezte, hogy

  • havi rendszerességgel kér jelentést az ágazat szereplőitől az árak nemzetközi és hazai alakulásáról, illetve
  • az árak minél hamarabbi moderálására tett ágazati lépésekről.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. szeptember 26. 22:25
Az ár egy dolog, mellette a minőség a másik fontos tényező, hogy az akárhonnan származó pancsokkal, aminek rendszerváltásig visszanyúló hagyománya van Magyarországon, ne basszák szét államilag, az amúgy is kihegyezett modernnek gondolt motorokat. Ezt a MOL -t a kutya nem ellenőrzi, azt csinál, amit akar. Aki nem hiszi, az csak járjon az üzemanyagukkal. Nem mindegy a származási ország, a finomító és az adalékolás. Van olyan kút, ahol megoldják a jó minőséget, de olyan is, ahol pancsolnak, mert semmi nem elég. Mint a boldog MDF -es időkben, mikor a magyar pártok kéz-a-kézben igazgatták és vették ki a részüket az olajszőkítésből. És igen, a Fidesz sem volt kivétel. Pont az felügyelte, aki most a főperzekutor.
szintetikus
2023. szeptember 26. 19:47
De miért nem tudják a tolvaj magyarok kifizetni az üzemanyagot? Majdnem 600e forint az átlagbér. Csak futja egy tank benzinre a nyomorultaknak... 🗑️🗑️🗑️
files32
2023. szeptember 26. 19:38
Ahol a jövedéki adón IS 27% os áfa lóg ....
Akitlosz
2023. szeptember 26. 18:29
A kormány dönt az adókról. Az adók miatt drága az üzemanyag. Piaci áron fele ennyibe sem kerülne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!