Gigatüntetés helyett minitünci

2023. szeptember 18. 20:03

Ismét nem jött össze.

2023. szeptember 18. 20:03
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Hetekig készült a független-objektív sajtó és a baloldal, hogy majd a szeptember 15-i tüntetésen megbuktatják az Orbánt. Spoiler! Ismét nem jött össze.

A magyar emberek egész egyszerűen nem kérnek a baloldalból. Nem kérnek belőlük a választáson, nem kérnek belőlük az utcán sem. Megszámolni is nehéz lenne, hogy mennyi ügyben és hány alkalommal szervezett már tüntetést a baloldal az elmúlt időszakban, azonban valamiért ezek sosem voltak igazán sikeresek.

Alig néhány százan mennek ki a megmozdulásaikra minden alkalommal, akik többségét már névről ismerni, a másik fele meg balos politikus, illetve újságírónak nevezett aktivista.

Mi lehet az oka a folyamatos kudarcoknak?

A helyzet egyszerűbb, mint gondolnánk. A magyarok (tudom, ez már Európában kuriózumnak számít, de) képesek használni az eszüket, és bizony rájöttek arra, hogy mi áll az egész vergődés hátterében. Mi értelme úgy tüntetéseket szervezni, hogy azoknak politikai, illetve érdemi haszna nincs? Sőt, inkább kellemetlenül csapódik le az embereknél.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Srácok, érdemes lenne eldönteni: ésszerű vitát és csipetnyi párbeszédet – vagy szimplán csak üvöltözést és kormányváltást akartok?

Nyitókép: Facebook/Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 20. 10:07
Daniiiiii! Mi történt Veled?? A főpolgármesterekről Kubatov Wintermantel írják a
llnnhegyi
2023. szeptember 19. 14:41
Danikááám!! Kövesd a libbcsikommcsi főpolgármestereket! -:))) Komolyan mondom!
llnnhegyi
2023. szeptember 19. 08:33
2010 óta készülnek a tébolyodott libbcsikommcsik dr miniszterelnök leváltására! Ez már két történelmi szakaszt is átlépte. Gyurcsány Ondó Ferenc hajnal óta tajtrészeg, húgyos. Döglik a dikóján, hortyog! Mellette Dobrev Klára büdöslábú komenista maradvány árnyékszéken toj-toj üldögél, kötöget! Az Apró villában csöndesen telnek a napok.
kbs-real
2023. szeptember 19. 08:21
"Mi értelme úgy tüntetéseket szervezni, hogy azoknak politikai, illetve érdemi haszna nincs? " A karzatnak játszanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!