Elővette már a kabátokat? Teheti is vissza őket! – újra támad a nyár

2023. szeptember 25. 13:30

Egész héten nyárias időre számíthatunk.

2023. szeptember 25. 13:30

A koponyeg.hu előrejelzése szerint még várni kell a téli ruhák elővételével. A portál szerint hétfőn a nap első felében még lehetnek erősen felhős tájak, szórványos esővel, viszont déltől aztán határozottan csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délutánra 26 fok köré melegszik a levegő. Az északkeleti szél élénk lesz. Kedden a reggeli párásság megszűnése után 

ragyogóan napos, száraz időre számíthatunk. 

24 és 29 fok között alakulhat a hőmérséklet. Szerdán szinte alig lesz felhő az égen, sok napsütésre van kilátás. 27 fok körüli nyárias időre számíthatunk. Az északkeleti szél csak néha élénkülhet meg. Az előrejelzés szerint csütörtökön és pénteken is folytatódik a kellemes szeptemberi nyár sok napsütéssel, csapadék nélkül. Reggelente 12-13, délutánonként 26-27 fok valószínű.

Nyitókép: Shutterstock

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 25. 13:45
Azért, mert túl sok a meleg az országban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!