Csintalan: Ezt a rendszert Orbán Viktor magának akarja teleszületni

2023. szeptember 05. 09:13

Szokatlan „elemzést” villantott a régi-új MSZP-s politikus.

2023. szeptember 05. 09:13

A Magyar Hang hétfői, Kötöttfogás Extra című műsorában többek között az oroszok is szóba kerültek. Ennek kapcsán a műsor vendégeként Csintalan Sándor régi-új MSZP-s politikus is kifejtette véleményét. Mint fogalmazott: a Duma előtt van most olyan javaslat, hogy Oroszország hétmilliós hadsereget állítson, valamint hozzátette, hogy „280.000 ember jelentkezett hiatásos katonának Oroszországban”.

Tehát tényleg egy pokoli szándék, luciferi szándék, vagy sátáni szándék van, ami itt, a szomszédunkba van, és ebbe beilleszkedik, szorosan, köldökzsinór-szerűen ez a rendszer, amit Orbán Viktor magának akar teleszületni. Ezt nem először halljuk”

tette hozzá Csintalan. Aki szerint „lehet, hogy jobb, ha homokba dugjuk a fejünket, de azért kár lenne, mert gyerekeink és unokáink nekünk vannak”.

A politikus említett mondatait itt nézheti vissza:

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2023. szeptember 19. 12:15
Csintalan a hülyeségverseny előkelő helyzettje.
Sulammit
2023. szeptember 07. 10:34
Ezt a sok értelmetlen idiótát itt együtt látni tragédia. Bár, ha ez a bolondokháza akkor megértem, sőt helyeslem, hogy így magukban vannak.
poverello 1226
2023. szeptember 06. 17:03
Bukfenc, mint tudjuk, csak egy buta lumpenproli...
nnjohn
2023. szeptember 06. 12:34
Egyre agyatlanabb ez a Csintalan.... Őt meg ugye a Rákosi születtette magának, ugye ??? És akkor ilyen aljadék balférgek hirdetik a toleranciát meg a gyűlöletellenességet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!