Anna már a fiatal demokraták híve lett

2023. szeptember 09. 20:52

Ez az, amit Brüsszel és Amerika nem ért, nem képes felfogni!

2023. szeptember 09. 20:52
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Azóta Anna már a fiatal demokraták híve lett, vagyis polgári, vagyis konzervatív, vagyis keresztény, vagyis magyar. Mint oly sokan Fásy Ádámtól kezdve a legjobbjaink. Őszintén, szívből, igazán. Vállalva az üldöztetést, hogy szétszedik darabokra, mert a lázadó fiatal demokraták mellé merészelt állni. Ez Magyarország! Ezek a mi hőseink! Ez az, amit Brüsszel és Amerika nem ért, nem képes felfogni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztiapu
2023. szeptember 11. 12:59
Egyrészt megnézve a "másik oldal celebjeit" - K. A. kicsit sem rosszabb. (Amúgy esze is van.) Másrészt mostanság ez valamiféle divat, hogy állást kell foglalni politikai oldalak tekintetében is. (Miért?) Harmadrészt hagyjuk már azt, hogy un. jobboldali az csakis fehér lehet, hithű, templomba járó keresztény és szigorúan heteroszexuális. Ha csak a vallás tekintetében nézzük, szép számmal vannak ateisták, zsidók, nota bene az iszlám hívei is, akik inkább a konzervatív oldalt preferálják. Nem csak az ideológia preferált, hanem a kiszámíthatóság, a praktikum is sokat nyom a latban. (Egyénileg is meg nemzetek tekintetében is. Például a németek azért is szeretnek ide üzleti invesztációt helyezni, mert nem évente hatszor változik a kormány, hanem stabil, kiszámítható.)
Hangillat
2023. szeptember 10. 13:33
'amit Brüsszel és Amerika ért és ér' El Baszoda -a hazai, kormányon lévő balsevik, eddigi országházi szereplés.
llnnhegyi
2023. szeptember 10. 11:44
Kelemen Anna nyerő! Donáth Anna bukott.
Finale
2023. szeptember 10. 11:02
Azt nem ertem,hogy ez a no mennyivel rosszabb mint barmelyik ma piedesztara emelt transz vagy transzvesztita akiket ma unnepelni kell az ovodakban es iskolakban.Akik ma magukat vulgarisan feloltozve vonaglanak a Pride-on?? Mennyivel rosszabb mint Lakatos Mark vagy az affektaloan poszen beszelo CIla akik ma azert celebek mert "masok " es homoszexualitasukat fel merik vallalni. Ok nem a szexualitasukbol elnek? Eleg legyen mar ebbol! ES NEM, nem azt akarom mondani,hogy nekem ez a Kelemen Anna jobb,hanem azt,hogy eleg az alszentkedesbol,abbol,hogy egy ferfiakat szereto oromlany az ROSSZ de egy meleg vagy leszbikus celeb az JO! Eleg ebbol a kettosmercebol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!