Ugyanezek a politikai lények nyilatkoznak a legnagyobb megvetéssel a vidéki szavazókról

2023. augusztus 14. 18:48

A filmről annak vélt vagy valós üzenetéről ugyan sok mindent nem fog megtudni, helyette a mai fiatal felnőttek fogalmazáskészsége borzolja majd az idegeket.

2023. augusztus 14. 18:48
Barbie
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kérem, hogy mindenki nézze meg a Telex oldalán a videót. A filmről annak vélt vagy valós üzenetéről ugyan sok mindent nem fog megtudni, helyette a mai fiatal felnőttek fogalmazáskészsége borzolja majd az idegeket.

A megkérdezettek többsége multinál dolgozik, s mint ilyennek határozott, ám előre csomagolt véleménye van szinte mindenről, csak az a kár hogy megfogalmazni nem tudja; ugyanezek a politikai lények nyilatkoznak a legnagyobb megvetéssel a vidéki szavazókról.

Itt tartunk most.”

Nyitókép: Mattel/Intercom 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2023. augusztus 15. 17:26
A Babrbie filmről: Mit engednek még rá a világra?
benedek77
2023. augusztus 15. 14:41
Kötter, akinek magánbölcsibe jár a gyereke, annyira nem akar vegyülni a plebszel…
gekk
2023. augusztus 15. 14:38
Kötterke, az állás megvan, a gazda felszopását abbahagyhatnád. Ha tudnád. Nomeg. Ennyi kommenttel kiröhögnek, szoponc.
Almassy
2023. augusztus 14. 21:33
Szerintem a Barbie film egy woke-paródia, de nem veszik észre a fingszagú buborék lakói, hogy rajtuk röhögnek az alkotók amikor a tehén-Barbie, a tatoo-Barbie és a transz-Barbie megőrül a sztereotíp-Barbieért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!