Szeptemberben Budapestre látogat Giorgia Meloni

2023. augusztus 29. 09:07

Novák Katalin meghívására vesz részt a Budapesti Demográfiai Fórumon.

2023. augusztus 29. 09:07

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Demográfiai Fórum, melyre Novák Katalin meghívására az olasz miniszterelnök is ellátogat. Erről a magyar köztársasági elnök Twitteren (X) számolt be követőinek. 

Hamarosan újra megrendezésre kerül a Budapesti Demográfiai Fórum!” – kezdte bejegyzését Novák Katalin.  

Köszönöm az olasz miniszterelnöknek, Giorgia Meloninak, hogy elfogadta meghívásomat a szeptember 14-16. között megrendezésre kerülő 5. csúcstalálkozóra,

amely a nemzetközi családpárti erők fontos találkozóhelye lesz, és 

egyedülálló lehetőséget biztosít a közös gondolkodásra a család szerepéről a negatív demográfiai trend megfordításában” 

– fogalmaz a köztársasági elnök. 

Majd így zárja bejegyzését: „A Budapesti Demográfiai Fórum, amelynek fővédnöke vagyok, a politikai döntéshozók, az egyházi vezetők, valamint a tudomány, a média és a civil társadalom világa között is lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre. Legyünk minél többen a családbarát erők hálózatában!”

Nyitókép: Twitter

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. augusztus 29. 23:06
"Izgalmas azt látni, hogy az olasz miniszterelnök hogyan lavírozik a politika útvesztőiben. Giorgia Meloni olyan megoldást keres, amellyel megkapja azt a szabadságot, amellyel képes az olasz emberek érdekeit szolgáló döntéseket hozni." Novák Katalin Én bízom benne. Trükkös a dinnyés néni!
hoci74
2023. augusztus 29. 15:12
Igen, Olaszország miniszterelnöke még itt magyarban is telefonhívásra fog ébredni, mit mondhat mit nem,de ha mégis...mennyibe fog ez kerülni az olasznak... Jobb ha csak sütnek valami pitét, esznek egy levest,azt elkerüli a magyar újságírókat... A demokrá-CIA majd tudja mit beszélhet egy olasz....a következő 3 generáció az IMF(FED) pénzét termeli majd ki...
Obsitos Technikus
2023. augusztus 29. 14:28
Na akkor sütnek valami finomat Katalinnal.
Medici
2023. augusztus 29. 11:50
Novák-Meloni love story= makaróni western.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!