Novák Zoltán: Emocionális politizálásban Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor pandantja

2023. augusztus 29. 13:47

A Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója szerint a DK-vezér is rendre érzelmi hatást akar kiváltani.

2023. augusztus 29. 13:47

„Ha az emocionális politizálást nézzük, akkor ebben nyilván a Fidesz ma a legjobb Magyarországon, de Gyurcsány Ferenc színre lépésétől kezdve Orbán Viktor pandantja e tekintetben” – fogalmazott Novák Zoltán az InfoRádió műsorában annak apropóján, hogy a DK-vezér sajátos szöveggel jelentkezett Facebook-oldalán.

A Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója szerint Gyurcsány Ferenc is rendre érzelmi hatást akar kiváltani.

„A volt miniszterelnök tudatosan teszi ezt, hogy más tudjon lenni ahhoz az ellenzékhez képest, amire egyébként még mindig az a jellemző, hogy nagyrészt száraz szakpolitikai megnyilvánulásokon keresztül politizál” – tette hozzá az elemző.

Nehéz feladat vár az ellenzékre a következő évben Novák szerint: egyszerre kell együttműködnie és versenyeznie egymással a pároknak, hiszen az önkormányzati választás mellett EP-voksolásra is sor kerül majd.

„Nem látom jelenleg a kampánytechnikát, amely erre a helyzetre megfelelő megoldást mutatna.

Ez elég nagy falat lesz az ellenzék számára. Túl nagy ahhoz, hogy könnyedén lenyelje”

– hangoztatta az Novák Zoltán.

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 29. 18:12
Internáci, interFERENCia, LuciFeri, Kigyógyíthatatlanul kígyók kígyóznak parlamenti locsolószájcső alakban nedves szárazságot lövellve. Nem Lábatlanon lábatlankodik a (pszicho)patás VIP! VIP! VIP! VIPera.
bajai__
2023. augusztus 29. 17:33
Jó'van, na! Megnéztem mit jelent, de lehetne inkább magyarul?
KBA98
2023. augusztus 29. 16:52
Feri még a sógortól ellopott disszertációt sem találja, melyet a borászatról írt (állítólag), Orbán Viktor megdolgozott a doktori címért!
google-2
2023. augusztus 29. 16:27
Gyurcsány műmájerségét mentegetni kár Mintha minden szava poliészter lenne, hamisan csillog, talmi a fénye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!