Orbán kizavarta Novákot Ukrajnába, hogy zsarolja meg a kárpátaljai magyarokat, s fordítsa szembe őket Zelenszkijjel

2023. augusztus 23. 14:45

A béke szerintük azt jelenti, hogy Oroszország megtarthatja az elfoglalt ukrán területeket.

2023. augusztus 23. 14:45
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Novák a templomot megtöltő hívekkel együtt imádkozott a békéért. Azt nem mondta el nyilvánosan, hogy az oroszpárti fasiszta magyar kormány szerint a béke az oroszok győzelmével és Ukrajna fegyverletételével azonos, a béke szerintük azt jelenti, hogy Oroszország megtarthatja az elfoglalt ukrán területeket. Szép imádkozás lehetett, akkor az imádkozók egészen mást gondolnak a békéről és Ukrajna függetlenségéről. Orbán nem mondott le arról, hogy a kárpátaljai magyarokat saját államuk ellen fordítsa és a militáns magyar külpolitika eszközei és golyófogói legyenek.

Novák megtekintette és megkoszorúzta Szent István király mellszobrát, akit a NER álkeresztény és fasiszta állama meggyaláz, majd találkozott egy háborúban elhunyt katona édesanyjával. Ezzel is emlékeztetve mindenkit arra, hogy kárpátaljai magyarok feleslegesen halnak meg olyan országért, amihez semmi közük, és hogy ez a háború nem az ő háborújuk. Novák ezen kívül meg találkozott helyi nagycsaládosokkal is, mert csak azok emberek, akiknek nagy családjuk van, a kiscsaládosok vagy egyedülállók nem azok, ők magyarként is (ahogy Magyarországon is) le vannak szarva.

Ezzel azt is mutatta, hogy a meglátogatott nagycsaládosok nem követtek el abortuszt (aki elkövetett, az dögöljön meg), és a jelek szerint a családtagok nem is buzik, vagyis ők emberek és magyarok. A fasiszta magyar kormány Orbán lábakapcájaként funkcionáló »köztársasági« elnökének kárpátaljai látogatásáról tudósítottunk 2023-ban, amikor Magyarország még nem lépett be nyíltan a háborúba.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ornagyornagy
2023. szeptember 05. 19:16
Tényleg kell még ez az elmebeteg szarcsimbók?
llnnhegyi
2023. augusztus 24. 12:22
Oroszoké volt mindig! Nem lesz NATO hadsereg Oroszország hasában! Biden Pelosi Blinken Nuland Soros Stoltenberg usademokraták gyakorlatilag megőrültek! Azt provokálták,hogy legyen!!! Háborús uszítók provokálók ganajok liberalbolsevisták usademokraták!
Hangillat
2023. augusztus 24. 09:50
Bartus egyenlő a normalitás fosztóképzőjével. Igazi antifasiszta fasiszta.
Upuaut
2023. augusztus 24. 09:08
Kurva anyád, te féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!