Kíváncsian várom, hogy a Facebook vajon mikor tiltja le őket

2023. augusztus 11. 23:01

A végén ki ne derüljön, hogy szelektíven alkalmazzák a Közösségi Alapelvek szent parancsait.

2023. augusztus 11. 23:01
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Miután minden magyar sajtóorgánum kiírta Facebookra, hogy a Carson Coma énekese (iszonyatos bátorságról tanúbizonyságot téve) »a homofóbok b**ik« feliratú pólóban lépett fel a Szigeten – kíváncsian várom, hogy a Facebook vajon mikor tiltja le őket a tiltott szó posztolásáért. 

A végén ki ne derüljön, hogy szelektíven alkalmazzák a Közösségi Alapelvek szent parancsait.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hinike2
2023. augusztus 12. 13:29
pedig,de a balosok is bőszen cigányozzák a facén,meg fel is akasztják a patást,mégsem tiltják le őket. volt egy kamuprofilom a facén,ide-oda osztottam a népet,cigányoztam,meg buziztam a fidesz,és soha nem tiltottak le.bezzeg,ha egyszer is lebuziztam a lakatos gyereket két napon belül jött a letiltás
szintetikus
2023. augusztus 12. 09:25
jelentsd őt kulifai :DDD
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 12. 09:22
A fakebook egy USA magánvállalat. Pont mint a Coca Cola vagy Pepsi, Kfc, Ford, stb. A polcról te döntöd el mint vásárló, hogy Coca colát vagy pepsit emelsz le és fizetsz ki vagy nem veszed meg egyiket sem mert drága, cukros víz. A fakebook nyíltan, vállaltan, azaz ha kóla lenne ez lenne az összetevői között felsorolva: hungarofób, heterofób, ruszofób, keresztényellenes, családellenes, fehér faj ellenes, vallásellenes, lmbtq propaganda párti, szélsőliberalis-kommunista, zsidó felsőbbségrendűséget hírdető, gyermekellenes, abortuszpárti és egyebeket tartalmaz. A magyarok szeretik a Coca Colát de legjobban a fakebookot...mert ez ízlik nekik. Fújjj! Köpni reájuk!
bokrosbirka
2023. augusztus 12. 08:57
"A segglyukadnál sorban állnak, Közben vadul maszturbálnak Így lesz belőled Ánusz király"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!