Így leszünk lassan mi is Putyin országa

2023. augusztus 21. 14:25

Az országban, ahol a megafonnal kihangosított „vélemény(?)vezérek” még ki sem hűlt testű, tragikus sorsú művészeken poénkodnak?

2023. augusztus 21. 14:25
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Aki azt hiszi, a nálunk is egyre mélyebben meghonosított orosz-típusú propaganda nálunk majd nem ide fog vezetni, az önmagát áltatja. Mert már én is finomkodtam azzal a »fog« kitétellel. Csak nálunk nem 47 000, inkább 2-3000 nevető reakció szokott lenni az ilyesmin. 

Határok, tabuk viszont itt sincsenek már nagyon. Az országban, ahol a közpénzből tolt megafonnal kihangosított »vélemény(?)vezérek« még ki sem hűlt testű, tragikus sorsú művészeken poénkodnak?  Ahol a tragikus halálhírre adott kárörvendő reakció már mindennapos? 

Ugyan kérem, nincs itt semmi jövőidő. És ebben nemcsak a hatalom a ludas, hanem a kommenteket semmilyen módon nem moderáló, azokra sehogy sem reflektáló, ellenben tiszteletlen, pusztán a kattintásra érzékeny címekkel és posztokkal operáló függetlenobjektívek ugyanúgy hozzáteszik a magukét, ha kisebb hatásfokkal is.

 Így leszünk lassan mi is Putyin országa, ha ezúttal nem is de jure, hát de facto mindenképpen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  Mérő Vera Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 16. 09:42
Hülyepicsa picsog a sosor seggéből. De mit keres ez egy magát jobbermek hazudo zsidó szennyoldalon? Nem a 444-re való?
akiaki
2023. október 15. 20:02
valami nincs balanszban, nem jó a mérője?
Volo
2023. szeptember 01. 14:05
Mit vernyog ez liba?
Gusztiapu
2023. augusztus 25. 14:31
Hosszasan sorolhatnám a neveket, akik halálhírére förtelmesen reagáltak sokan. (Pl.: Lovas István publicista, Bajkai István, Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, de még akkor is klaviatúrát ragadtak egyesek, amikor összetévesztették sokan Boros Imrét egy másik Borossal - így Boros Imre még élőben élvezhette a gyalázkodást.) De nem is ez a lényeg. (Amire bejegyzésében utalt, az csak egy külső hasonlóság alapján kelt kis tréfa volt /megtalálható Jeszenszky oldalán/ -, de abban igaza van, hogy az énekesnő halálhíre neccessé tette. Szerintem sem volt ízléses. Viszont maradhatunk abban, hogy ilyen téren mindkét oldal ludas, egyiknek sincs oka a másik szemére vetni semmit. Önnek sem. És csak várom, várom, hogy maguk végre nyílt levélben bocsánatot kérjenek Böjte Csabától, mert mostanra kiderült, rágalmak, rágalmazás alapján kezdték ki. Hatezer erdélyi gyereket karolt fel, szedett össze az utcáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!