Házfalnak hajtott egy embercsempész Mórahalmon, embereket evakuáltak a gázszivárgás miatt

2023. augusztus 12. 07:23

Az embercsempész egy magyar rendszámú furgont vezetett, amelyben 21 határsértőt szállított.

2023. augusztus 12. 07:23
null

Házfalnak hajtott egy embercsempész péntek este a Csongrád-Csanád vármegyei Mórahalom központjában, az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. A baleset valamivel 20 óra után történt az 5512-es út 10-es kilométerszelvényében – írta a történtekről a rendőrség honlapján.   

Az embercsempész egy magyar rendszámú furgont vezetett, amelyben 21 határsértőt szállított. 

A Kissori út irányából érkezett Mórahalom központjába, majd elvesztette az uralmat a jármű felett, és egy ház falának csapódott. Az ütközés következtében megsérült az épület gázvezetéke. A helyszíni adatok szerint a balesetben öten könnyebben, egy ember pedig súlyosan megsérült. A gázszivárgás miatt a környező épületeket el kellett hagyniuk az ott lakóknak, de miután a sérült épületben elzárták a gázt, visszatérhettek otthonaikba – mondta az MTI-nek az egyik szomszéd.

(MTI)

Nyitókép: illusztráció / MTI / Ujvári Sándor

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. augusztus 12. 16:21
"ÁLPROBLÉMA"...
Hohokam
2023. augusztus 12. 11:33
Most hétfői élmény - az 55. úton Ásotthalom mellett a kerékpárúton 10-12 vigyorgó hátizsákos bantuarab haladt, és a következő kanyarban már velük szemben (a kerékpárúton) ment egy rendőrségi furgon, gondolom, az érettebbek begyűjtésére, ill. 1-2 km-rel később egy parkoló rendőrautó is állt az út szélén. Átjutnak a kis aranyosok, de jószerivel elkapják őket. Sajnos ezt nem követi megfelelő elrettentésű retorzió.
altercat1
2023. augusztus 12. 07:29
Hogy jutottak át?
backsplash
2023. augusztus 12. 07:29
Csupa szurtosképű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!