Havas Henrik: A Mandinerrel tele van a tököm

2023. augusztus 18. 11:30

A tanár úr szerint lapunk „primitív olvasói” képtelenek értelmezni szavait.

2023. augusztus 18. 11:30

Egy csütörtöki cikkünkben beszámoltunk Havas Henrik egyik Facebook-bejegyzéséről, amelyben az újságíró többek között olyan állításokat fogalmazott meg, miszerint „Gulyás Márton pont olyan totálisan tehetségtelen, mint Friderikusz”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ha nem volna Ágnes, nem is tudnék arról, hogy a Mandiner rendszeresen használja az írásaimat” – kezdi legújabb, pénteki bejegyzését Havas, aki szerint lapunk lényegében „belőle él”. Úgy véli, hogy szavait szerkesztettük, amire azért van szükség, mert

a primitív olvasóik képtelenek értelmezni”. 

„Éjfél van már, amikor ezeket a sorokat diktálom, nem vagyok még ugyan álmos, és most már tényleg szeretném befejezni Nádasdy Ádám legújabb könyvét (Hordtam az irhámat), de lassan ki kell mennem a fürdőszobába. Egyrészt, mert a Mandinerrel tele van a tököm, másrészt attól, amit művelnek, tényleg hánynom kell. Egyébként csak a Mandiner olvasóinak üzenem, hogy ugyan olvassák már el figyelmesen, amit írtam, másrészt vegyenek erőt magukon és gondolkozzanak!” – írja posztjában Havas Henrik.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobbi.Gilda
2023. október 27. 09:13
Ven hülye.
tapir32
2023. augusztus 22. 11:50
A skandináv országokban a média 80-90% -ban baloldali. Az emberek 80-85% -a elhiszi amit a média terjeszt. Ez, azt jelenti, hogy egy homogén gondolkodás nélküli tömeget sikerült előállítani. A sokszínűségnek és a demokráciának pedig esélye sincs! Felszámolták, formálissá vált. Németországban alig jobb a helyzet. Mo-n a népesség kb. 20-25%-a hisz a médiának! A többségnek kételyei vannak. Kritikus hozzáállás!!!
tapir32
2023. augusztus 22. 11:49
Nagy utat tett meg az ország a Kádár-korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében tette meg az ország, mint a Horn Gyula majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A kádárrendszer irigység és gyűlölet ideológiája arra alapozott, hogy az irigység és a gyűlölet az ember természetes érzése! A szocializáció folyamatában ezeket kellett volna legyőzni és meghaladni! Azért veszedelmes a szocializálatlanság liberális kultusza, mert egyenlő a gyűlölet és az irigység kultuszával! A liberális szocializálatlanság a kommunisták között termőtalajra lelt! Imigyen nőtt össze a liberalizmus a kommunista demagógiával!
tapir32
2023. augusztus 22. 11:49
Ott kell állandóan a fair play-re hivatkozni, ahol nem az a természetes. Ott kell állandóan a rasszizmust elítélni, ahol nem az elítélése a természetes. Ott kell állandóan a másság elfogadását propagálni, ahol a másság elfogadása nem természetes. Magyarországon a másság elfogadása és a rasszizmus elítélése magától értődő és értetlenül állunk az előtt, hogy ez miért téma. /Érett személyiségű felnőtt emberekről van szó./ A nyilvánvaló, természetes, magától értetődő dolgoknak nincs információ, illetve hír értéke, azokról nem, vagy ritkán beszélünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!