Bezzeg Románia!

2023. augusztus 16. 18:39

Míg Románia gazdasági növekedése az egyik legjobb az Unióban, addig a magyar adatokat megint a legrosszabbak között találjuk.

2023. augusztus 16. 18:39
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Itt egy beszédes ábra arról, hogy a magyar gazdaság visszaesése nemcsak önmagában tragikus, hanem úgy is, ha összevetjük a román adatokkal. Míg Románia gazdasági növekedése az egyik legjobb az Unióban, addig a magyar adatokat megint a legrosszabbak között találjuk.

Elértéktelenedő fizetések, vegetáló vállalkozások, összeomló állam. 

Beérett az orbáni megszorítás. 

De lesz kiút, lesz egy szociáldemokrata fordulat. Mert minden nap bebizonyosodik, hogy enélkül nem leszünk sikeres Magyarország.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kacorka
2023. augusztus 20. 12:39
A román növekedési statisztikákról fog szólni a román "öszödi beszéd"....
ultimax
2023. augusztus 17. 18:10
Hát ez tényleg ciki, de ha rajtatok múlna, már országunk se lenne, mint ahogy 2005 óta nemzetünk se. Mit tennétek? Eladnátok mindent, mint korábban? Soha többé gyurcsánybandát! Soha.
remi
2023. augusztus 17. 12:19
Ez a bojlerrel keresztezett legalja bolgár tehén eltakarodhatna már innen a büdös picsába, mondjuk perpill azzal is beérném, ha bezzegromániába takarodna el, a kígyózva kígyózó alkesz senkiházi kommunista úgynevezett férjével együtt.
bokrosbirka
2023. augusztus 17. 11:12
Figyelj csak egy kicsit bolgár kanca! Mi van a forinttal esetleg az inflációról is mesélhetnél már? Ja azt most át kellett ugrani, de gyorsan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!