A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel

2023. augusztus 31. 13:49

Meg amikor pénzért könyörög Brüsszelben.

2023. augusztus 31. 13:49
GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel. Mondta a kormányfő. Ma kiegészítette korábbi szövegét. A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel, meg amikor pénzért könyörög Brüsszelben.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darling
2023. szeptember 01. 20:43
Hazug, aljas proli! Minden normális magyar pontosan tudja ki ez a részeges gazember, és a bulgár bojler neje! Szemkilövető, tolvaj, hatalommániás, pszichopata! És ez öltönybe kiöltözve és átmenetileg józanon is éppen annyira igaz, és annyira förtelmes, mint részgen, pólóban, pisis nadrágban! EL A KEZETEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL! Üzenjük az árnyékszék kormányotoknak is, mindig, minden büdös körülöttetek!
formaegy-2
2023. szeptember 01. 10:32
A te oldalbordád pedig az amcsi nagykövet előtt térdel, majd a napi "vitamin" beadása után jóllakottan távozik. Meg ne fúljon.))) Ja, van a térdelésben tapasztalata. Jó étvágyat neki! Pffffff! Köp!
ornagyornagy
2023. szeptember 01. 09:26
Meg Piroska előtt, hogy fizesse meg a viszkipénzt!
chpisti
2023. szeptember 01. 08:06
KI ez a salamonhiihii-2? Infostart, telex stb. idézetek? Az élet kemény és még keményebb ha hülye is vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!