A kormányzat szakított az augusztus huszadikák hagyományos megünneplésével

2023. augusztus 20. 11:24

Államalapításunk napján a nyugati világ részének érezhetjük magunkat!

2023. augusztus 20. 11:24
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Koppány régen és ma, meg a sámánnő. Ha hozzavesszük az ország kenyerét megszegő Tóth Gabit, aki felvállalta önmagát és szabadon mer szeretni, azt hiszem, bátran kijelenthetjük: a kormányzat végre (illetve már tavaly is!) szakított az augusztus huszadikák hagyományos megünneplésével. 

Ha máskor nem is, de államalapításunk napján a nyugati világ részének érezhetjük magunkat!

Nyitókép: A negyvenéves István, a király című rockopera legfrissebb színpadi változatának előbemutatója a Papp László Budapest Sportarénában 2023. augusztus 18-án. MTI/Lakatos Péter

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. augusztus 20. 22:07
KBA98 2023. augusztus 20. 13:52 Azok a különböző orszagok mindenféle faszomisztán es a diktátoraik, nyugati vezető véletlenül sincs köztük. A háboru meg a szankciok mantra meg már az agyatokra ment. Ja meg a profitharácsoló multik- dumával hülyítenek, hogy ezért nagy az infláció. De az infláció még csak nem is a TESCO, az ALDI, a LIDL miatt magas, hanem az ellopott adóforintok miatt, amik ott ringatóznak Mészáros és nője picsája alatt a monacói kikötőben 27 milliárdos jacht formájában. Meg az idén elkészült hatvanpusztai dácsa szökőkútjának habjaiban, meg ország eltulajdonított ingó és ingatlan vagyonaiban, az Orbán-klán mindenféle telekkönyvi kivonataiban. Ez a temérdek pénz hiányzik a gazdaságból, és ameddig nem kerül oda vissza addig itt nagyon sokan úgy fognak élni, mint egy Isten háta mögötti orosz faluban, és annyit fognak fizetni mindenért, mint egy svájci síparadicsom vendége a téli síszezon csúcsán. Ennyit az augusztus 20-i birkakábító giccsparádéról. Mimagyarok ünnepe...
Dixtroy
2023. augusztus 20. 21:29
Nyaff nyaff.
Hangillat
2023. augusztus 20. 20:47
Panem et Circenses FAM és a kesernyés elkeseredettek szokványos 'kenyérünnepi' ünnep- megszegői. Ünnepeljen otthon, fekete fénnyel megvilágított zsemlemorzsával a morzsafaló trójai farkas!
Finale
2023. augusztus 20. 18:09
Tok mindegy, hogy mit csinal a kormany nektek akkor sem tetszene. EZ az unalmas mar! A cikk ugy is be volt mar hutve tegnap este, hogy ma frissen es ropogosan szidhassatok vele a kormanyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!