Videón: részeg volt, belekötött a buszba

2023. július 18. 09:58

Később aztán nagyszüleivel kötözködött, ott már a rendőrök állították le.

2023. július 18. 09:58
null

Az erősen ittas állapotú férfi 2022. december 3-én, este, a komáromi autóbusz-pályaudvaron odament az egyik buszhoz, majd hangosan kiabálva, ököllel ütlegelte és rugdosta a jármű oldalát. A vádlott a cselekményével az autóbuszról leszálló egyik utas felszólítására és közbelépésére hagyott fel – írja az ügyészség.

A férfi aztán később, 2023. január 19-én, ittas állapotban nagyszüleivel szemben agresszív magatartást tanúsított, megöléssel fenyegette, valamint kiabált és veszekedett a sértettekkel, illetve a lakás berendezési tárgyait megrongálta. Az elkövető kést vett magához, amelyet a kezében tartva hőzöngött és kiabált a lakásban és a lépcsőházban. A vádlottat a helyszínre kiérkező rendőröknek sikerült megfékezniük.

A Komáromi Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő férfit garázdaság vétségével és más bűncselekményekkel vádolta meg. Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság a férfival szemben börtönbüntetést szabjon ki, továbbá tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

A térfigyelő kamera felvétele rögzítette, ahogy a férfi üti, rúgja a busz oldalát:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valaki-954
2023. július 18. 10:28
A suttyó "humoristák" a vidéki embereket igyekeznek alkoholistának beállítani, holott kifejezetten fővárosi sajátosság. Olyan arányú alkoholista, mint pl. Bp. belvárosában, sehol nincsen Magyarország területén.
Kovács József
2023. július 18. 10:16
Remek, hogy elítélik, de mi került ebben 7 hónapba a bíróságnak? Nem kéne egy kicsit odahatni a bíróságra, hogy ugyan már, szedjék össze magukat? Mert a valódi jogállam az, hogy az ilyen elemeket, egyértelmű esetben, záros határidőn (1 hét) belül elítélik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!