Strandra készül a hétvégén? Mutatjuk, milyen időre számítson

2023. július 07. 07:08

Vasárnap országos kánikula várható.

2023. július 07. 07:08

A Köpönyeg előrejelzése szerint igazi strandidő várható a hétvégére. Pénteken gomolyfelhők zavarják a napsütést, és főleg a Dunától keletre elszórtan zápor, zivatar is előfordul. Az északias szél megélénkül. 24 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

24 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarja a napsütést, kicsi az esély csapadékra. Még melegebb lesz: 26 és 31 fok közé várható a levegő hőmérséklete. Az északkeleti szél csak néha lesz élénk. Vasárnap pedig „igazi strandidő lesz szinte zavartalan napsütéssel”. A nyugati szél gyenge marad.

A hét utolsó napján 30-31 fokos országos kánikula lesz.

Nyitókép: MTI/Varga György

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2023. július 07. 07:52
Kétféle időjárás jelentés van: 1. Jajjj már megint jön a zivatar, jajjj lehűl, mi lesz az idegenforgalommal! 2. Jajjj már megint 40 fok lesz, negyed óra alatt mindenki szénné ég a napon, menekülés, senki nem menjen a szabadba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!