Senki sem segített a bajba jutott nőnek

2023. július 19. 16:34

Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

2023. július 19. 16:34
Elfogtak egy férfit, aki elrabolta és megerőszakolta feleségét.

Elfogtak egy férfit, aki autójába kényszerítette, megöléssel fenyegette és megerőszakolta feleségét – tudatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én. A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. A férfi egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki a nőt, ahol kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta.

A történtek után a nőt beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de

hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult.

Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld. A férfi – miután elfogták – panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

(MTI)

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. július 20. 07:23
Szalai Ádám megvédte az öccsét és eljárás indult vele szemben. Ki az a hülye, aki segíteni fog, majd meghurcolják utána. Libcsizmus van, kérem, az meg ilyen.
Csigorin
2023. július 19. 23:29
en inkabb kimaradok, mas se hianyzik minthogy utana szekaljon az asszony hogy ki a fene volt ez a no, olyan feltekeny mint a fene ha meg meg tanuskodni is berangatnak ki fizeti azt meg?
Csigorin
2023. július 19. 23:27
csaladi ugy veszekedtek kicsit kibekultek oszt ennyi kinek mi koze hozza
Box Hill
2023. július 19. 20:47
Előbb be kéne vezetni végre az angolszász "citizen's arrest" törvényi lehetőséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!