Meglepő fordulat – folytatódik a nyomozás Gálvölgyi ügyében

2023. július 11. 11:47

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt kezdtek el ismét vizsgálódni.

2023. július 11. 11:47
null

A 24.hu úgy értesült, hogy hiába szüntette meg a rendőrség a nyomozást Gálvölgyi János ügyében, az ügyészség felülbírálta a döntést, és az eljárás folytatását rendelte el, amiért a színészért nem ért ki a mentő.

A lap megkeresésére Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt nyilatkozta, a Budapest V. és XIII. Kerületi Ügyészség – törvényességi felügyeleti jogkörében eljárva – hivatalból vizsgálta felül a megszüntető határozatot.

Az ügyészség ennek eredményeként megállapította, hogy

 az ügyben további nyomozási cselekmény elvégzése indokolt,

 ezért a határozatot hivatalból hatályon kívül helyezte és az eljárás folytatását rendelte el – mondta el a szóvivő, aki hozzátette, az ügyészség döntése következtében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt a nyomozás ismét folyamatban van a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt a színészt légzési nehézségekkel, súlyos állapotban szállították kórházba május 10-én, Gálvölgyi Jánost lányai vitték végül be. A színészt intenzív osztályra helyezték, lélegeztetőgépre is került, hogy bakteriális szív- és tüdőelégtelensége volt. Gálvölgyi János azóta már jobban van, színpadra is visszatért.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. július 11. 16:50
ezért a nyomorult bohócért csinálnak ekkora balhét? A normális emberekért szólna valaki?
harcimarci-9-9
2023. július 11. 13:52
Lemondta a család a hívást vagy nem mondta le?
Obsitos Technikus
2023. július 11. 12:28
Saskabaré.
Phm045
2023. július 11. 12:10
Szarfaszu szivarvanyos neobolsevik ügyészt sikerült megvenni................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!