Kiborult a Fővárosra az OMSZ: nem tudják szabályosan megközelíteni a mentőállomást

2023. július 12. 09:19

Csak a forgalommal szembe hajthatnak be a Markó utcába az életmentők.

2023. július 12. 09:19

Kedden tett közzé felhívást közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy jelenleg a mentősök nem tudják szabályosan megközelíteni a Markó utcai főhadiszállást. 

Mentős barkóba, hogy hogyan jutsz el a Markóba”

– kezdték. 

Úgy folytatták, valószínűleg nem gondoltak bele a Főváros közlekedési szakemberei, hogyha nem lehet a körútról a Bajcsy-Zsilinszky útra fordulni és a visszafordulásra sincs lehetőség a felüljáró alatt, akkor nem lehet szabályosan megközelíteni a Központi Mentőállomást.

Csak a forgalommal szembe hajthatnak be a Markó utcába az életmentők, akik ugyan rugalmasan kezelik a kialakult helyzetet, mégis szinte naponta okoz valamilyen fennakadást a forgalmi rend változása. A mentők remélik, hogy a munkálatok hamar befejeződnek, addig azonban az arra közlekedők megértését kérik”

– írták.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. augusztus 12. 18:28
Megérdemlik a butapestiek ezt szánalmas, balfasz bandát.
Perczel Éva
2023. július 12. 14:06
Eddig csak Lánchíd gyilkosként volt ismert ez nyomorult, cicis, pókhasú fővárosi fődiktátor. Mostantól már emberéletek is száradnák a lelke helyén!
altercat1
2023. július 12. 13:44
Gelibaba és a negyven naplopó, buta tanácsadója. Hülye pestiek, pesti hülyék.
states-2
2023. július 12. 13:30
Mert a hülye mentősök nem haladnak balfaszgelivel, ha haladnának, tudnák, hogy bringával kell menteni, nem pedig elavult rohamkocsikkal, amik nem tudják használni a csíkokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!