Ilyen nincs! Támogatója húzta ki a szőnyeget Karácsony védekezése alól

2023. július 14. 16:41

Pusztai Erzsébet az Indexben elmondta, hogy külföldről érkezhetett az 500 milliós támogatás.

2023. július 14. 16:41

Pusztai Erzsébet, a 99 mozgalom tagja az Index műsorában elismerte, külföldről kapta a szervezet az 500 milliós támogatást.

Azt nyilatkozta:

Valószínűleg ezek külföldi támogatók, akik euróban támogatták a mozgalmat.

Hozzátette, ő nem is nagyon látott bele a mozgalom pénzügyeibe, amelynek célja az volt, hogy támogassa a közös baloldali jelölt, Karácsony Gergely kampányát. 

„Tulajdonképpen nekünk olyan szerepünk volt, hogy alkalmanként elmentünk beszélgetésekre...nem tudom, hogy aztán hány helyen, dobozoltak és hány helyen gyűjtöttek, azt nem tudom” – mondta. 

A támogatásról konkrétan azt mondta:

„Ez furcsa, ezt nem értem. Lehet, hogy nem dobozba tették, hanem a kisebb címletű támogatásokat egyszerűen odaadták.”

Az Index műsora Pusztai Erzsébet szereplésével itt tekinthető meg:

Nyitókép: YouTube, képernyőkép

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2023. július 15. 10:28
A külföldi pénzekért örökre el kell tiltani a politikától az összes részt vevő hazaáruló mocskot! A pénzekért nyilvánvaló valamit akartak és nem a szépszemükért adták! Tegyünk már tisztavizet a pohárba, alkalmazva a törvényeket! A demokrácia sem adhat felmentést a hazaárulásra !
EX_Terminator
2023. július 15. 09:20
Magyarán az adakozással való kábítás csak beetetés volt egész végig és pénzmosást valamint egyéb illegális pénzszerzési manővereket takart. érdemes lenne ránézni egy kicsit közelebbről hogy miket is műveltek ezek amikor ilyen olyan fals űrüggyel adományok után kuncsorogtak. lesz itt csúnya meglepetés.
Claudius1
2023. július 14. 21:12
és ????????????? Tilos bamrok???????? tetevs mocskos maffia fidesz honnét vette a pénzt idióta faszkalapok? Hát a közpénzből. Egyetek akkugyárat parasztok!
drogqueen
2023. július 14. 20:09
Mondjuk Orbánt Putyin háborúja mentette meg. Háború nélkül mire fogná azt a gazdasági csődöt, amit összehozott? Ekkora hatalma még aoae volt senkinek Magyarországon, és pont szart ért el...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!