És Nádasdy szűk baráti körét is pont lesz@rjuk

2023. július 07. 22:23

Persze Nádasdy libernyák bubijában biztosan továbbra is baromi ciki magyarnak lenni.

2023. július 07. 22:23
Apáti Bence
Facebook

„Nem irigykedve? A Magyarországról szóló cikkek alatt lévő kommentek alapján inkább ez a valószínűbb. Persze Nádasdy libernyák bubijában biztosan továbbra is baromi ciki magyarnak lenni, de a balos értelmiség legnagyobb bánatára továbbra sem ér százat, (vagy ezret) egy önkéntes emigrációba menekült, londoni libsi szavazata.  És Nádasdy szűk baráti körét is pont lesz@rjuk.  Ez van.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2023. július 09. 22:29
Ezzel a trógerrel is az a baj, hogy soha nem volt magyar, ez is egy tróger zsidó.
destsai
2023. július 09. 08:37
mellesleg tütükém! a két csülködből megélné e egy orbán utáni világban??? nem. na ez a nagypofa következménye. én 45 évig műveltem a szakmámat, ha fidesz fújt, ha mszmp, ha mszp, ha csak babot ettem... pofázni a legkönnyebb, de semmi hozzáadott érték...reménytelen vagy.
destsai
2023. július 09. 08:33
ti nádasdyt és barátait szarjátok le homofób alapon, mi benneteket százezerszám, homoeticus alapon. szar emberek vagytok, vagy vakok, vagy seggbuták. a világ nem erre megy ha megfeszül a minessottai csüngőhasú vezéretek, akkor se....
catalina11
2023. július 09. 07:15
Nádasdy elvtárs is a "névvégi Y" kiárusító sekélymagyarok csapatának tagja, akárcsak Esterházy, Görgey, Kukorelly, Jeszenszky G., Farkasházy,...Náluk az Y nem nemességet jelzi, hanem a nevességet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!