Dobrev Klára szeret téged és ettől szeretethiányod lesz

2023. július 17. 08:06

Dobrev tehetsége: 3,2 Facebook-sorban sikerült elmondania minden rosszat a Pride-ról és a saját gondolkodásáról.

2023. július 17. 08:06
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok

„Nagyon szemléletes képeim vannak arról, hogy manapság kit lenne kötelező szeretni, ha Dobrev Klára lenne hatalmon, de ezt ő nem is titkolja. Pedig a helyében én ezzel a hírrel lapítanék. Imhol az ominózus mondatok:

»Jogod van szeretni és szeretve lenni. Még akkor is, ha az államilag propagált gyűlölet minden percben igyekszik ezt megkérdőjelezni, vagy megakadályozni. Legyetek büszkék, mert minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!«

Feltenném a kérdést, mit tud az a szeretetről, aki ekkora baromságot ír ki?

Az első mondatocska önmagában tartalmazza az összes baromságot, amit az emberi hülyeség haladás címén össze bírt hozni a nagy francia tömeggyilkosságok óta. Seggfejek, a szeretet egy érzés. Nincsenek jogi aspektusai, senkit nem lehet kötelezni arra, hogy szeressen vagy ne szeressen valakit. Az ember szeret ösztönösen, és az élete során megszeret más embereket azok személyisége (sajnos sokszor a külbecse miatt is) miatt, némelyek önmagukat is szeretik, mások csak önmagukat szeretik, de ezt nem vagyunk képesek szabályozni. A szeretetet a szerelemmel meg végképp ne keverjük össze, nagy tragédiája az embernek, a szerelem elmúltával döbben csak rá, hogy még csak nem is kedvelte az illetőt. Az meg végképp semmilyen formában nem nevezhető szeretetnek, hogy valakivel szeretnénk, vagy szeretünk szexelni. A szexnek sokkal kevesebb köze van a szeretethez, mint gondolnánk. Nagyon szerencsések azok, akiben a szerelem után az marad vissza, hogy a másik iránt érzett szeretet izgatja fel őket.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 18. 21:19
Dobrev- ová sose fogja fel,mit sumakol ossze- vissza?....
Hangillat
2023. július 17. 14:56
"minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!" Buzzancsok (és migránsok) minél többen, annál sikeresebb ország! Szavazat -zsákmányra éhes árny, brüsszelita.
letsgobrandon-2
2023. július 17. 13:26
Dobrev egy humán bullshit generátor... az affektáló sopánkodással együtt maga a 100% hányinger
Vucli Tóbiás
2023. július 17. 13:11
"A Pride-on azonban azok vonulnak zömmel, akiket még a saját fajtájuk sem szeretett meg, ezen részét a dolognak pont megértem, ki a fene szeret meg harsány, agresszív, kötekedő, hisztériás embereket? " "Soha nem láttam annyi szeretetéhes és nehezen szerethető embert egy rakáson mint a Pride-on, pedig sorkatona is voltam." Számomra ez volt a lényeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!