Ajjaj: ellentmondott Dobrevnek Gyurcsány Ferenc

2023. július 11. 20:46

Kérdés, hogy melyik DK-s politikus téved.

2023. július 11. 20:46

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek, Gyurcsány Ferenc bement az Egyenes Beszédbe, és „kellemetlenségekről” beszélt Karácsony kampányfinanszírozása kapcsán. Erről itt írtunk bővebben.

Gyurcsány: Gyurcsány a 2008-as válságot megoldotta

Az ATV műsorában Gyurcsány Ferenc a fentieken től arról is beszélt: „13:00

A 2008-as válságot Gyurcsány nem okozta, hanem megoldotta, Bajnaival együtt.”

„Megoldotta?” – kérdezett vissza Rónai Egon műsorvezető, mire a DK elnöke határozottan kijelentette: „hogyne, hát három nagy kiigazító csomagot csináltunk” – idézte fel a korábbi miniszterelnök, majd válaszában arra is kitért: a 13. havi nyugdíj kapcsán akkoriban azt mondta: ő azt már nem fogja átnyomni a parlamenten, hogy ahhoz hozzányúljanak, „azt vigye valaki más”. Annak nem ő az oka – fogalmazott, hanem a „világ”.

Dobrev Klára: Elhibázott volt a 2008-2009-es gazdasági válság kezelése

Érdekesség azonban a DK elnökének kijelentésével kapcsolatban, hogy felesége, Dobrev Klára 2021-ben még azt nyilatkozta a 2008-as válság kezeléséről, hogy „ha a politikai szempontokat nézzük, akkor a 2008-2009-as gazdasági válság idején úgy gondoltuk, a válságkezelés során a legfontosabb a költségvetési stabilitás, valamint a pénzügyi szektor működőképességének fenntartása”.

Az elmúlt 10 év viszont megmutatta, ez egy európai szinten elhibázott válságkezelés volt, ám ezt a gyakorlatot megkövetelték a tagországoktól, köztük az akkori magyar kormánytól is”

– mondta akkoriban a DK akkori miniszterelnök-jelöltje. Kérdés tehát, hogy akkor most megoldotta Gyurcsány a válságkezelést, vagy nem oldotta meg?

Ezt is ajánljuk a témában

Gyurcsány Ferenc nyilatkozatát az ATV-ben itt nézheti vissza, a 13. perctől kezdődően:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. július 12. 06:14
Pojáca.
tapir32
2023. július 12. 01:57
Gyurcsány felelőtlen ember. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Gyurcsány: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.” Mi tartotta vissza attól, hogy dolgozzon? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon?
EX_Terminator
2023. július 12. 01:29
És már megint a szarságot próbálják magyarázni, de az minket hidegen hagy.
connorj
2023. július 12. 00:09
Mindketten kapnak egy PIROS PONTOT: https://m.youtube.com/watch?v=KZxXPJPDPHY&pp=ygUPRmFua2EgZGVsaSAxOTU2
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!