A Rákosi- és a Kádár-korszakot idézi a brüsszeli bürokrácia – REAKCIÓ Deutsch Tamással

2023. július 07. 17:02

Migránskvóta, korrupciós botrány és jogállamisági vegzálások – heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal a Fidesz EP-képviselőjével, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2023. július 07. 17:02
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel
  • Jó-e nekünk az újabb jogállamisági jelentés?
  • Mi a közös a kommunizmusban és a brüsszeli bürokratákban?
  • Lehet-e érdemi párbeszédet folytatni az Európai Bizottsággal?
  • Tényleg lesznek mégis migránskvóták?
  • Melyik EP-frakcióhoz csatlakoznak a fideszes képviselők?

Ezekről is szó esett Deutsch Tamással, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel a Mandiner Reakció heti adásában, ami alább megtekinthető/meghallgatható:

 

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 08. 15:14
Brüsszelből él a bukott miniszter fickó, de azért azt a kezet harapdálja, amelyik a fizetését adja.
Akitlosz
2023. július 08. 14:18
"A Rákosi- és a Kádár-korszakot idézi a brüsszeli bürokrácia – REAKCIÓ Deutsch Tamással" "Brüsszelnek" ezt hiába mondja. Nem emlékeznek arra a korszakra. Ha pedig a magyaroknak mondja, akkor pedig éppen az ő narancssárga pártja tartja Magyarországot "Brüsszel" uralma alatt.
olajfa1
2023. július 08. 11:44
Még a "PADLÁSSÖPRÉST" is átvették!... csak most a kölcsön át nem adása a sokkal nagyobb "padlássöprés"... A technikán javítottak a LIBERÁLGOLCI CION-NÁCIK!
Kamcsatka5
2023. július 08. 10:59
Mismásolunk-mismásolunk? Ki mondja már ki, hogy a kommmmunizmust és most a brüsszelitákat ugyan azon éceszgéberek müködtetik! Kik ezek a gecik akiket nem mernek megnevezni? A Fuggerék szarosgyurijai és szarossanyijai miből vannak? Danika félted az állásodat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!