Alapjogokért Központ: változás a Soros-birodalom élén? Aligha

2023. június 12. 20:55

Soros fia sokkal többet politizál majd még apjánál is.

2023. június 12. 20:55
null

Nincs változás a Soros-birodalom élén – olvasható az Alapjogokért Központ hétfőn közzétett elemzésében. Az írás annak kapcsán jelent meg, hogy a 92 éves milliárdos bejelentette visszavonulását, és legkisebb fia, Alexander Soros veszi majd át apja helyét.

– írja az elemző, aki szerint számtalanszor használta fel „professzionálisan felépített és menedzselt, az egész világot átkaroló” hálózatát arra, hogy békés országokon belül feszültséget, zavargásokat, sőt véres felkeléseket, lázongásokat szítson.

Soros Györgyöt mára már mindenki a nyílt társadalom „keresztapjaként” ismeri, aki mindig „bőségesen gurította a dollárkötegeket a magyarországi baloldal irányába is” – írja az Alapjogokért Központ.

Az elemzésben arról is írnak, hogy Soros György pályafutásának számtalan sötét állomása közül talán a befejező szakasz volt a legembertelenebb: 2014-ben az általa irányított hálózat aktív szerepet vállalt Ukrajnában a Majdan néven ismertté vált zavargások gerjesztésében és irányításában. A 2022-es orosz invázió időszakáig pedig folyamatosan társadalommanipulációs tanácsokkal látta el a kijevi vezetést.

Soros Visszavonulása után fia pontosan ott folytatja, ahol apja abbahagyta – írja a tanulmány. Alexander Soros már tavaly nyáron kifejtette, hogy nagyobb katonai szerepvállalást és több támogatást szeretne látni a nyugati országok részéről az Ukrajnában dúló harcok kapcsán, béketárgyalásokra pedig szerinte esély sincs.

Mivel apja már létrehozta az egész világra kiterjedő hálózatát, Alexander már teljes egészében arra összpontosíthat, hogy megvalósítsa az örökölt szélsőségesen liberális eszméket. Elmondása szerint éppen erre készül, sokkal többet politizál majd még apjánál is.

Az elemzésben kitérnek arra is, hogy a fiatalabb Sorosnak nagyon jó kapcsolatai vannak mind a nemzetközi, mind a magyarországi baloldallal. 

Apja évek óta készíti Alexandert az örökség átvételére, aki így olyan befolyásos politikusokkal ismerkedett meg testközelből, mint Barack Obama vagy Hillary Clinton. Joe Biden hivatalba lépése óta pedig abszolút bejáratos a Fehér Házba, és azt is beismerte, hogy fél Donald Trump visszatérésétől, ezért a továbbiakban is támogatni fogja a Demokrata Pártot.

Úgy fogalmaztak: Alexander Soros nemcsak a szomszédunkban dúló konfliktus eszkalációjában érdekelt, hanem "személyesen is szívügyének tekinti az LMBT- és genderpropaganda terjesztését", valamint teljes mellszélességgel kiáll apja migrációval kapcsolatos tervei mellett is – írja a tanulmány.

(MTI)

Nyitókép: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. június 14. 13:27
belga=belga
Lajoss
2023. június 13. 14:53
Ti az országot szipolyozzátok,ő a saját pénzét költi..
II.baljoska61
2023. június 13. 07:38
Már az elnevezése is hazugság ennek a GONGO-nak...
Unknown
2023. június 13. 02:40
Alakulnak a dolgok Soroséknál. A gazember papát váltja a kőmeleg fia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!