Fának ment egy InterCity a vihar miatt

2023. június 23. 21:43

A Zágrábból a Déli pályaudvarra tartó vonat mozdonya meghibásodott, miután nekiment egy, a sínre dőlt fának.

2023. június 23. 21:43
null

A Dunántúlon több vonalon késnek a vonatok a vihar miatt. Felsővezékek rongálódtak meg, fák dőltek a sínekre – közölte a Mávinform.

Az egyik legkomolyabb eset a Zágrábból a Déli pályaudvarra tartó Agram-Tópart InterCity vonattal történt, amely a sínekre dőlt fának ütközött, és meghibásodott a mozdonya. Ezért ezen a szakaszon jelenleg szünetel a vasúti forgalom, és a Nagykanizsa-Pécs vonalon és a Gyékényes-Nagykanizsa-Balatonszentgyörgy vonalszakaszon közlekedő vonatok menetideje is jelentősen megnő.

A dél-balatoni vonalon is késéssel kell számolni, mert Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között a vihar megrongálta a felsővezetéket, csakúgy, mint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon több órát is késhetnek a vonatok, mert Balatonfűzfő és Balatonalmádi között nagy fa dőlt a felsővezetékre.

(MTI)

A nyitókép illusztráció, forrása a MÁV - Start Zrt. Facebook-oldala

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2023. június 27. 12:17
A fa menetrend szerint dőlt ki? Mert a vonat eltért a menetrendtől!
Kamcsatka5
2023. június 24. 15:34
Ilyen ritkán közlekedik?
2023. június 24. 12:40
Ez történik, ha a mozdonyvezető gombászik.
mokány
2023. június 24. 10:34
A fa ment a vonat elé .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!