Videón, ahogy az agresszív momentumos képviselőt behúzzák a rendőrsorfal mögé

2023. május 03. 21:56

 A Mandiner értesülései szerint Tompos képviselő elsők között rontott be az építési területre, majd oldalról támadt a rendőrökre, kidöntve az ott található lemezkerítést.

2023. május 03. 21:56
null

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk a Karmelita Kolostornál tüntetők törtek-zúztak, jelentős kárt okozva.  A rendőröknek többször is  könnygázt kellett alkalmazniuk az agresszív tüntetőkkel szemben. 

Most egy videófelvétel is előkerült, amelyen az látszik ahogy a rendőrsorfal mögé viszik Tompos Mártont, a Momentum országgyűlési képviselőjét. A Mandiner értesülései szerint Tompos képviselő elsők között rontott be az építési területre, majd oldalról támadt a rendőrökre,

kidöntve az ott található lemezkerítést.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
390 ft
2023. május 04. 21:21
Hehe, csak most látom a videón, ahogy a kis momentumos gecit leszedik a kordonról a rendőrök. Tetszik, ma még vagy tízszer meg fogom nézni.
yazoo.tributary
2023. május 04. 11:21
Ha ez "rendőri brutalitás", akkor kérem a Momentumot, hogy minősítse 2006 történéseit.
Letiltott
2023. május 04. 11:09
A videon egy önjelőlt terézanya magyaráz, hogy ezek gyerekek. Vigye haza őket , nevelje meg őket. Az agresszió a kiskorúak esetében sem megengedett a rendvédelemmel szemben , ezt kell megtanítaniuk nekik.Ehelyett ott tolakodik és magyaráz a rendőröknek.Brrrr
WWIII.
2023. május 04. 10:59
A kordonbontásoknál feltűnően sok a fiatal lány és nő, feltűnő az agresszivitásuk is. Politikailag megvezetett, frusztrált, személyiség zavarban szenvedő, szexualitásukban kiéhezett, kielégületlen rikácsoló amazonok mind....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!