Újabb időközit nyert a Fidesz

2023. május 22. 06:06

A ráckevei nyolcas választókerületet Simsik Zsuzsanna, a Fidesz jelöltje nyerte 66,89 százalékkal.

2023. május 22. 06:06
null

A ráckevei nyolcas választókerületet Simsik Zsuzsanna, a Fidesz jelöltje nyerte 66,89 százalékkal. Második helyen a Keve jelöltje, Fehér Lóránt végzett (19,02 százalék), harmadik a DK támogatásával indult független Illés Julianna lett (10,49 százalék), negyedik a független Sápi Attila (3,61 százalék).

Most egy korábbi képviselő lemondása miatt kellett időközi választást tartani. A 2019-es önkormányzati választás óta ez már

a harmadik időközi választás a kisvárosban, amit a Fidesz nyert.

2014-ben a nyolc egyéni választókerületből mind a nyolcat a Fidesz nyerte, 2019-ben viszont már csak egyet, a többit a KEVE húzta be.

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. május 22. 10:11
Na ugye..
Coupdetat
2023. május 22. 09:36
Vannak a menthetetlen hülyék akiknek ez tetszik : - nálunk van recesszió - legnagyobb az infláció (az EU 3-szorosa, szegény Euro!) - legkisebb a munkabér - legnagyobb az adó - legnagyobb az államadósság - 18 %-os alapkamat - Magyarország mindig 4 hónapra van az uniós pénzektől - fényesen bebizonyította a vajdátok, h az EU pénze nélkül senkik vagytok. ------------------------------------------------------------------ "Beázott és beszakadt az óbudai elitgimnázium plafonja A nagy esőzések után leszakadt a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium plafonjának egy darabja" "Beázott a plafon, székek között dobozokba gyűjtik a vizet a szombathelyi kórház sürgősségi tömbjében" "Két hét után elromlottak a Keleti pályaudvar új mozgólépcsői. A MÁV felszólította a kivitelezőt a garanciális javítások gyors elvégzésére." Analfabétalőrinc dolgozott ... Legyetek bátorak !
states
2023. május 22. 09:25
Komcsi kesergő: Hát ezért rángatjuk a kerítést meg a rendőröket éjt nappallá téve?
kaltran
2023. május 22. 09:00
Ebből az időköziből egy dolog látszik világosan: Egy terület minél távolabb van a Bp. körúton belüli sejthalmaztól, no meg a Váci út felelje neki bázistól, annál egyértelműbb a Fidesz sikere. Antallnak kurva igaza volt a körúton belüli értelmiség fogalom meghatározásával. Bár Budapestet nem ártana visszaszerezni, de elég sok felkötött gatya kell hozzá, ráadásul nem látszik az ezzel kapcsolatos építkezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!