Építési kordont bont a Momentum a Karmelitánál – megint

2023. április 05. 08:03

Korán keltek a momentumosok, reggel hétkor már bontottak.

2023. április 05. 08:03
null

A Telex arról ír, hogy szerdán reggel 7:10-kor a Momentum frakciója megint elbontotta az építési kordont a Karmelitánál. A momentumosok az egyik kordont állítólag a mélygarázs bejáratához viszik, hogy ne lehessen oda lehajtani autóval. A tervek szerint a bontással nem lesz vége az akciónak,

váltott műszakokban 24 óráig őrizni akarják a kordonokat,

írják.

Hozzátették: a Momentum tagjai a bontás után kifeszítettek egy molinót egy autóbejárathoz, Orbán Viktorra számítva.

A kormányfő azonban kicselezte őket, mivel ezúttal nem a Karmelitán keresztül ment be az épületbe,

hanem a Köztársasági Elnöki Hivatalnál állt meg autójával és ott sétált be hátulról a Karmelitába, így sem az újságírókkal, sem a momentumosokkal nem találkozott. A portál azt írja, Hadházy Ákos parlamenti képviselő azt próbálta megtudni Semjén Zsolttól, hogy ha ez egy építési terület és ezért van körülötte kordon, akkor ők miért közlekedhetnek itt védőruházat nélkül.

Emlékeztettek: a momentumos politikusok Hadházy Ákossal kiegészülve korábban már kétszer bontották el a Karmelita körüli kordont. Emlékezetes a múlt heti második korbonbontás, ami után szabálysértési eljárás indult Hadházy Ákos ellen. Szintén a múlt szerdai kordonbontáson játszódott le az általunk is megénekelt jelenet, amikor Fónagy János, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta Gelencsér Ferenc Momentum-elnöknek, hogy: „Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg, itt szaladgálsz?”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2023. április 06. 06:18
Micsoda szánalmas, fostenger banda.
KBA98
2023. április 05. 17:44
A sitten már nincs nekik hely?
DFK
2023. április 05. 13:43
Egy ilyen bomtás után ki kéne jönnie az építésvezetőnek. Mindegyik fejére nyomni egy munkavédelmi sisakot, kezükbe egy-egy lapátot, hogy akkor gyerekek, lehet jönni dolgozni ha már ennyire be akartok jönni.
rendesember
2023. április 05. 12:27
Legegyszerűbb az lenne, ha azt a kordont nem építenék vissza. Mit csinálnénak ezek a nagyon jó emberek? A falat kaparnák? momentum+hadházy? hagyni kell forrjanak magukban,.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!