Három Habsburggal szelfizett Semjén Zsolt a Kossuth téren

2023. április 30. 22:22

Az egyik pózoló Habsburg egy alternatív univerzumban a magyar trónörökös lenne.

2023. április 30. 22:22
null

Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes három Habsburggal pózolt a Kossuth Lajos téren, a pápalátogatás alkalmából.

Közülük ketten immár a köztársasági Magyarországot szolgálják diplomataként.

Az egyik Habsburg György, Magyarország párizsi nagykövete (a képen Semjén mellett); a másik pedig Habsburg Eduárd, hazánk vatikáni nagykövete (középen).

A harmadik Habsburg Ferdinánd Zvonimir (jobbra), aktív autóversenyző, nem mellesleg pedig 

ő a Habsburg-családfő Károly fia, Ottó unokája, aki egy alternatív univerzumban a magyar trónörökös lenne.

Semjén Zsolt pedig Semjén Zsolt.

Nyitókép: Regnum Facebook-oldala

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 21. 09:30
Éljen Petőfi Sándor honvéd őrnagy,szabadságharc hőse. Magyar költők fejedelme! Le-,ki a Habsburgokkal hazánkból!! A Petőfi emlékév ne móka legyen,tartalom nélkül!
llnnhegyi
2023. szeptember 21. 09:24
Semjén Zsolt egy eszét vesztett, helikopteres fővadász. Bolond politikus. Nagyon bolond. Habsburgok utálatos seggnyalója!! Több százezer szavazó fordíthat hátat a Fidesz/Kdnp koalíciónak jövő nyáron! Megáll az ész!!! Nincs egy Petőfi párti képviselő a kormányban? Aki megvédeni hajlandó lenne!
Namond
2023. szeptember 01. 15:44
Ez a Semjén nincs tisztában azzal, hogy Trianont azért kaptuk, mivel a K&K országok közül egyedül a magyar képviselőház nem mondta ki a Habsburgok trónfosztását TÖBBIEKKEL EGY IDŐBEN? 1921. november 6-án szavazta meg a magyar nemzetgyűlés 1918. november 12-én Ausztria köztársaság a Habsburg birtokok elkobzása és az országból kitiltásuk mellett Horvát és Cseh ország szintén 1918, ha nem tévedek. https://kronika.hu/cikk/a-katonai-tulero-sem-volt-eleg-hogy-iv-karoly-visszaszerezze-a-tront/
Namond
2023. szeptember 01. 15:17
Semjén a zsidó-kereszténység fővadásza szégyellhetné magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!