Gyöngyösi sajtónyilvánosan kipát tett fel, még ő sem tudja pontosan mit tett

2023. április 21. 20:41

Ám ez a honi zsidó közösség nem élhet már úgy, hogy állandóan ellenségképeket kreál magának!

2023. április 21. 20:41
null
Radnóti Zoltán

„Gyöngyösi posztja. Mint látható bátran meglovagolja a hullámot, ha már jött... Ha már ez a kép szembe jött, idézek pár sort a holnap megjelenő írásomból:

»Gyöngyösi sajtónyilvánosan kipát tett fel (és nem kalapot, mint sok politikus, aki szégyelli a kipát), majd elment egy széder estére... Végigült egy zsidó ünnepet, amit egy büszkén meleg ember vezetett le. A sárga csillag és a rózsaszín háromszög árnyékában (vagy fényében) ült. Még ő sem tudja pontosan mit tett. Dupla vagy semmi.

Természetesen a tettét nem hasonlítom Willy Brandt német kancellár 1970-es varsói térdreborulásához, ám Gyöngyösi, amikor elfogadta ezt a meghívást, pontosan tudta, hogy pártelnökként abban a pillanatban veszítette el a korábbi fajgyülőlő, jobbikos szavazóinak döntő többségét.

Ez az ő döntése volt. Ő a kipát választotta.

És a zsidó közösség megdöbbent.

Szavakat keres már egy hete.

Ám ez a honi zsidó közösség nem élhet már úgy, hogy állandóan ellenségképeket kreál magának!

És legfőképp nem teheti magáéva a mások által kitalált ellenségképeket, amelyeket csak azért kotyvasztottak ki a politikai meth-pincékben, hogy majd a zsidók védelemért és zéró toleranciáért kuncsorogjanak, miközben a kevert fajú stigmát ismét rájuk tetoválták«.”

Nyitókép: YouTube

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2023. április 23. 16:55
Csak ellenségképekel tudtok élni,máshogy sem
Bokros Birka
2023. április 23. 10:23
Nem akarta nyilvánosan szétszórni a tetveit a zsiniben a kisállattenyésztő!
vip era
2023. április 23. 05:59
Tény: Magyarországon választási szövetséget a nácikkal a mostani ellenzék kötött. Antiszemitákat Magyarországon az USA nagykövet lát vendégül vacsora esten. Gondoljuk meg miért történhetett ez meg.
barany
2023. április 22. 15:33
Gyöngyösi egy hányingert keltő, jellemtelen, hazug, ocsmány figura. Azzal, hogy védi, Radnóti önmagát is leleplezi. "Madarat tolláról, embert barátjáról megismerheted".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!