Czutor Budaházyról: A pápalátogatásra hivatkozva szabadon engedni Barabást, ez szerintem istenkáromlás! (VIDEÓ)

2023. április 30. 12:33

A zenész szerint mindegy, hogy Budaházyt hány évre ítélték, köztörvényes bűncselekmények elkövetése miatt ült börtönben.

2023. április 30. 12:33
null

Czutor Zoltán is vendége volt az ATV Csatt című műsorának, ahol szóba került Budaházy György esete is, aki miután köztársasági kegyelemben részesült, elhagyhatta a börtönt. A zenész szerint Novák Katalin tette egyenlő az istenkáromlással, véleményét pedig a következőkkel indokolta:

Eleve péntek van, amikor eldöntötte a nép – a zsidók és/vagy a rómaiak – hogy Krisztus vagy Barabás kerüljön szabadlábra, és a nép Barabást választotta. Krisztus földi helytartójának látogatása napján szabadon engedni Barabást, ez szerintem istenkáromlás. Akár 17 évre ítélték el akár 6 évre, három egymást követő bírósági ítélet mondta ki őt bűnösnek, köztörvényes bűncselekmények elkövetése miatt”. 

Czutor Zoltán megszólalása az alábbi videóban nézhető és hallható:

Nyitókép: YouTube

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. május 02. 07:50
Pedig zenésznek jó volt.
néhai Ch.Pilot
2023. május 01. 09:27
Na jó, hát az ATV nézőinek ez a napi betevője. :-D
zsolti123
2023. május 01. 08:59
Ki jelent veszélyt a demokráciára? Nem hagy fel a kordonbontással Hadházy Ákos, aki több civil szervezet által meghirdetett tüntetés után a Sándor-palotához vonulva esne neki ismét az építési területet körülvevő rácsoknak. A május 3-ra szervezett demonstráció előkészületiből kiderül, azért a Szent István-bazilikánál kezdenek, mert a karmelitánál „a rendőrség nem engedélyezné a tüntetést, ezért csak együtt vonulnak oda a tüntetők”. A szándékos rongálásra való buzdítás mellett még az is szerepel a tervben, hogy „nőket, fiatalokat, időseket” kell a tömeg szélére, illetve az első sorba állítani, hogy a rendőrség emberei ne számítsanak inzultálásra. https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/05/ujabb-botranyra-keszulnek-soros-civiljei
BossN
2023. május 01. 06:50
Ki ez a bunkó? Mi köze a keresztény magyarok dolgaihoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!