Szoboszlai Dominik üzent a gyerekeknek

2023. március 28. 14:03

„Az volt a célom, hogy berúgjam, és ha ezzel örömöt tudok szerezni a kisgyerekeknek, hogy ne kelljen aludniuk, akkor szívesen, bármikor” – mondta a csapatkapitány.

2023. március 28. 14:03
null

A magyar válogatott hétfő este 3–0-ra legyőzte Bulgáriát első Európa-bajnoki selejtezőjén. A találkozó után Szoboszlai Dominik csapatkapitány és Sallai Roland is válaszolt az újságírók kérdéseire – írta meg a Nemzeti Sport.

Szoboszlai Dominiknak a Nemzeti Sport kollégája elmesélte: egy kedves barátja óvodás gyerekei már mentek volna aludni, de édesapjuk azt mondta,

a szabadrúgást nézzék meg, mert ez olyan lesz, mint egy tizenegyes, szinte biztosan gól.

A többi meg már történelem. „Az volt a célom, hogy berúgjam, és ha ezzel örömöt tudok szerezni a kisgyerekeknek, hogy ne kelljen aludniuk, akkor szívesen, bármikor. Örülök, hogy sikerült a három pontot itthon tartanunk” – mondta a csapatkapitány.

A beszélgetésről készült felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Minnie
2023. március 28. 18:39
Ria-Ria , HUNGÁRIA!!!!!!
6.sztrovacsek
2023. március 28. 18:19
Kedves mandi seggnyaló szerkesztők! Hány bőrt akartok még lenyúzni ennek focimeccsnek az eredményéről? Szerintem nyújtsatok be egy törvénymódosítást, hogy ha nyer a magyar foci válogatott, másnap senkinek nem kel dolgozni menni, és az arra a napra járó munkabért a fidesz fizeti. (én is drukkolnék, nem kicsit)
Karbantartó9
2023. március 28. 18:05
Ez egy jó ember. Ritka. Becsüljük meg!
akkor ki
2023. március 28. 17:33
A mai focisták nagyon okosak. Minden válaszuk diplomatikus. Örülök nekik, jó őket nézni! Köszönöm a szép estét fiúk! Csak így tovább! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!