A magyar életmódot védő törvényjavaslatot terjesztettek be

2023. március 03. 12:26

Semjén Zsolt és Varga Judit négy pontban fogalmazták meg a benyújtható bejelentéseket.

2023. március 03. 12:26
null

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes kedden módosító javaslatot tett közzé. A törvényjavaslat címe: „A panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról”.

Semjén Zsolt és Varga Judit négy pontban fogalmazták meg a magyar életmód megvédésével kapcsolatos benyújtható bejelentéseket: Panasszal lehet élni az ellen,

  • 1, ha valaki kétségbe vonja, hogy a velünk élő nemzetiségek a magyar politikai közösség részei és államalkotó tényezők.
  • 2, amennyiben valaki tagadja a nemzetiszocialista és a kommunista diktatúrák bűneit.
  • 3, ha valaki akadályozza a nemzeti jelképek tiszteletét és használatát.
  • 4, aki kétségbe vonja a házasság és a család alkotmányjogilag elismert szerepét.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. március 03. 17:54
Jók a pontok, csak kevés! Legalább 12 kéne! De szép volt! Csak így tovább Juditka és Zsolti!
Akitlosz
2023. március 03. 17:42
Ez az egyetlen kommunizmus, amin több mint 200-szori megtekintés után is még mindig nevetek: https://www.youtube.com/watch?v=nNneIyKuL0w
Akitlosz
2023. március 03. 17:11
Ha védik a magyar életmódot, akkor miért nem kapható kumisz a boltokban? Miért nem támogatja a kormány a kumisz importját? Én már vettem volna, ha valaha is láttam volna bármelyik üzletben. Kazahsztán a barátunk, nem? https://www.youtube.com/watch?v=8T-ZjI0kcjs
Akitlosz
2023. március 03. 17:06
Ha a magyar életmódot akarják védeni, akkor állítsák helyre Magyarország alkotmányos rendjét! Választott királlyal, nem politikai pártok embereiből álló felsőházzal, ellenállási joggal. A magyar nemzetnek történelmi hagyományai és jogfejlődése alapján joga van megválasztania a királyát és törvényes joga van ellenállnia az államhatalom alkotmányellenes önkényének anélkül, hogy ezzel jogsértést követne el. Amíg ezek nincsenek az alkotmányban addig milyen magyar életmód védelméről óbégat ez a nő, aki mindenbe beleszól, csak a munkáját nem végzi? Törvényeket tessék írni, az lenne a dolga! Ahhoz persze nem ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!