Puzsér: Úgy megvertek, hogy a susnyásban véreztem, és a csalánok közt kellett összekaparnom magam (VIDEÓ)

2023. március 13. 21:57

Gyerekkoráról vallott a kritikus.

2023. március 13. 21:57
null

Pár nappal ezelőtt Bóta Gábor BótaCafé című, You Tube-on futó műsorának vendége volt Puzsér Róbert. A hosszú, közel 1 órás  beszélgetés megnézhető alább, mi most csak a publicista gyerekkorára vonatkozó részeket emelnénk ki – amelyekről kendőzetlen őszinteséggel vallott.

A kritikus szerint azért bántották az iskolában, mert „fura, idegesítő hülye gyerek” lehetett. „Megvolt ugyanez az attitűd, mint ma, nem tartozott azonban hozzá egy csomó minden, amit azóta szedtem fel” – magyarázta.

Ez az attitűd szerinte az „oppozíció manifesztuma” szerep volt – már 6 évesen is.

Hogy kinek álltam ellent? Tulajdonképpen mindennek és bárminek. Az anyámnak. Az anyám személyét vetítettem ki mindenkire, bármilyen szabályra, akármilyen elvárásra, követelményre” – fedte fel Puzsér. Hozzátette: az ellenállás főleg a „visszapofázásban” merült ki.

Kiderült: soha nem ütött vissza, elsősorban azért nem, mert volt tudása arról, hogyan kell kezelni a fizikai agressziót, mivel csak félévente kapott pofont otthon.

Puzsér egy konkrét esetet is elmesélt: amikor Balatonon nyaralt, „összeszólalkozott a helyi csávókkal”, akik úgy megverték, hogy a susnyásban vérzett, és „a csalánok közt kellett összekaparnia magát”. Akkor megfogadta: elmegy küzdősportolni, és visszaadja a verést, de ez az indulata pár nap után elmúlt. 

„Inkább azt a következtetést vontam le, hogy az okos gyerek bármennyire is ellenáll, előbb felméri, hogy kivel szemben és mi fér bele” – mondta Puzsér.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízirájder
2023. március 14. 18:08
"A kritikus szerint azért bántották az iskolában, mert „fura, idegesítő hülye gyerek” lehetett. " Aztán megnőtt és egy „fura, idegesítő hülye" pasi lett.
machet
2023. március 14. 17:37
Hát fiam nem lett belőled senki és semmi.Mehetnél a susnyásba.
KBA98
2023. március 14. 17:22
Ezek szerint nem tanultál semmit a verésből, mert most is úgy néz ki, hogy kihúzod a gyufát a sok hülye beszólásoddal!
Csikasz
2023. március 14. 12:21
Lehet az osztálytársaknak valahol mikor adományt utalni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!