Megszólaltak az ukránok: Szijjártó az orosz népirtást támogatja, amikor a békére szólít fel

2023. március 06. 18:02

Az ukrán elnök tanácsadója történelemórára küldené a magyar külügyminisztert.

2023. március 06. 18:02
null

Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij főtanácsadója a Twitteren jelentkezett be, és bírálta a magyar külügyminisztert.

Az ördög ügyvédjének lenni néha előnyös, de gyakrabban történelmi fiaskóhoz vezet”

– kezdte bejegyzését az ukrán elnök főtanácsadója. Így folytatta: „Amikor a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter azt mondja, hogy »a cél az emberéletek mentése és a tűzszünet«, akkor arra szólít fel, hogy Ukrajna megadja magát, és egyben támogatja az orosz népirtást. Érdemes figyelmesebben tanulmányozni a történelmet”.

 

***

Nyitókép: Hennadii Minchenko / NurPhoto / AFP

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2023. március 07. 12:38
na és ők kiket írtottak? mindenkit aki nem ukrán!
hakos
2023. március 07. 10:09
Hát ez teljesen logikus - amikor lőnek, ugyebár senki sem hal meg, amikor meg nem lőnek, akkor népirtás van....
madar299
2023. március 07. 10:09
Történelem óra , az egy vicc , mindíg az a ?, hogy ki írta épp azt a t.könyvet amiből tanítonak. A 70-es évek végéig "történelem órán " még a molotov ribbentrop paktumról sem mertek beszélni , 1956 -ig meg egy tisztességes t. tanár el sem jutott. A pozsonyi csatát is csak a 90-es évek közepén vették be és említik kb 5 sorban. A honfoglalásunk máíg tanított verzióját , talán még megemlítenem is gázos.
ThunderDan
2023. március 07. 10:07
Akik mínuszolták a kommentemet, azokat a tények zavarják? Zelenszkij konkrétan orosz nyelvű zsidó, Podoljak kb. egész felnőtt életét Beraruszban élte, a Majdan utáni első kormányban konkrétan AMERIKAI, GRÚZ ÉS LITVÁN miniszter is volt, nem is folytatom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!