Román focilegenda a Nagy-Magyarország-ügyről: A magyarok okos emberek, Orbán Viktor is okos

2023. március 22. 19:43

Ionel Ganea hozzátette: „Nem tudom, hogy tudunk-e bármit is tenni, mindent elsöpörnek.”

2023. március 22. 19:43
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy az UEFA mégsem engedélyezi a Nagy-Magyarország-jelkép használatát.

A témával kapcsolatban nem voltak visszafogottak a román válogatott volt játékosai, Ionel Ganea és Gheorghe Popescu – írta meg a Maszol.

Az előbbi játékos meglátása szerint politikai döntés született, amiben nagy szerepe van annak, hogy Csányi Sándor az UEFA egyik alelnöke.

és nagyon törődnek a népükkel. Nem tudom, hogy tudunk-e bármit is tenni, mindent elsöpörnek. Fájdalmas, de mit tehetünk? Csak nézzük” – nyilatkozta Ionel Ganea a ProSport megkeresésére.

A lap a másik játékos véleményéről is beszámolt. Gheorghe Popescu, az FC Barcelona volt csapatkapitánya megkongatta a vészharangot, és felszólította a román hatóságokat, hogy sürgősen lépjenek. Meglátása szerint nem igaz a magyar szakszövetség érvelése, hogy Nagy-Magyarország szimbólumának használata nem hordoz politikai üzenetet.

A sportnak semmi köze az UEFA döntéséhez” – fogalmazott a Konstancai Farul elnöke.

Nyitókép: MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. március 23. 17:51
Popescu! Olyan hülye vagy, hogy ki se lehet csúfolni! Szégyellem, hogy a Barca csk-ja lehettél, te szarfaszú!
Hyazinth
2023. március 23. 09:25
Dobrudzsa északi részét meg a bolgároktól vették el és adták a románoknak a második Balkán-háború után. Nagyrészt összelopott ország Oláhföld (árulásokkal és tárgyalóasztal mellett szereztek "hont").
Syndicalist-Cat
2023. március 23. 03:56
Adnék én nekik fájdalmat csak bár állna hatalmamban 2000 év mulva is az miatt sirna a fajtád retkes sovén disznók. Fáj az igazság ,a valós történelem ugye ,más nem lehet?
Syndicalist-Cat
2023. március 23. 03:53
Ez így van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!