Egy csepeli panel lifjtében próbált megerőszakolni egy késes támadó egy kiskorú lányt

2023. március 21. 17:39

A család úgy véli, hogy a támadó kifigyelhette a lányt. 

2023. március 21. 17:39
null

„Segítség! Segítség!” –így kiáltozott segítségért egy 13 éves lány hétfőn, miután egy idegen férfi megtámadta egy liftben. A Ripost információi szerint Csepelen az egyik panelház felvonójában egy férfi megtámadott egy kislányt. A lap munkatársa ellátogatott a családhoz, ahol Gabriella(a megtámadott lány) bátyja és nevelőapja volt otthon, ők mesélték el a történteket a Ripostnak.

A család úgy véli, hogy a támadó kifigyelhette a lányt. Éppen bátyjával tartott hazafelé a kiskorú lány,

amikor Gabriella lehagyta testvérést, és előre sietett.

A kislányt egy idegen férfi követte a liftbe, ahol az összes gombot megnyomta annak érdekében, hogy beragadjanak. A beszámoló szerint mire a fiú odaért, a lift már zárva volt, ahol testvére hangos segélykiáltására lett figyelmes. 

***

(Képünk illusztráció, forrás: New York Post)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2023. március 21. 19:00
Ez, ami itt van, nem közbiztonság. Orbán uralkodásának 17. évében... Leszakadó ország, romló gazdasági és szociális adatok, közbiztonság, stb...
zrx8
2023. március 21. 18:21
Donáth papa a vesztét érzi ?
Odone Ricci
2023. március 21. 18:20
Aggasztó olvasni, hogy Mo-n is késsel járnak "idegen " férfiak. Nem tudni, hogy nappal történt-e vagy késő este. Azt sem, miért futott előre a lány és nem a bátyjával ment haza.
Sting61
2023. március 21. 18:15
Há, bíró úr nem sok az az öt év? Mondom,kötél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!