Új név, új logó, régi arcok: Jávor Benedek lesz a megújuló Párbeszéd EP-listavezetője

2023. március 26. 15:19

Mindezt a párt „nagyrendezvényén” jelentették be, ami alig érdekelte a nézőket.

2023. március 26. 15:19
null

A Párbeszéd vasárnap „nagyrendezvényt” tartott, amin bejelentették, hogy a) a párt a zöldpolitikát immáron a nevében is megjeleníti, s most már Párbeszéd – A Zöldek Pártja, röviden Párbeszéd – Zöldek néven folytatja a munkát; b) új logót kapott a párt; c) Jávor Benedek vezeti majd az EP-listáját a pártnak.

Az Index beszámolója szerint Szabó Rebeka és Tordai Bence kihangsúlyozták a „nagyrendezvényen”, hogy 

a jövő csak zöld lehet, narancssárga, kék, lila vagy barna semmiképp.

„Nagyrendezvény?”

Deák Dániel politikai elemző emelte ki a Facebook-oldalán, hogy mennyire nem nézték a Párbeszéd „nagyrendezvényét”: az általa megosztott képernyőképen világosan látszik, hogy 3 ember követte élőben a párt közvetítését. Mint írta,

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szárma
2023. március 27. 18:10
Tenyérbemászó egy pofa.
nyugalom
2023. március 27. 10:44
Kilincsorrúak, proli ügynökök!
Hajnóczi Kristóf
2023. március 27. 09:07
Az L. Szabó-család, avagy Timi, Rita és ((pénzen) szerzett) egyéb rokonok. Folytatásos (x az ennediken adás), pitiánerséggel, korrupcióval, opportunizmussal, amerikai ügynökökkel, drogokkal, városházi cápákkal, ideiglenes lakcímkártyával szavazó erasmus-vendéghallgatókkal tele regény kizárólag netfliksz-ráfizetőknek. Árulások, hátbatámadások, törvénytelenségek, bunkóság és rengeteg ronda beszéd garantált. Az első évad (a nem-lehet-más-a politika hátbaszúrása és a Pé mint parazita megalakulása) értékelése a választásokon szavazók szerint 10/0.001; a másodiké (az emeszpé hátára kapaszkodás) értékelése szintén ennyi, a harmadiké (a pesti városháza elfoglalása) egy kicsit érdekesebb volt, különösen a cápás rész, csak pont az az epizód nem került adásba, végül aztán a negyedik évadban (az első villamos már elindult az összefogásért) megint nulla közelire csökkent az érdeklődés. Van egy brüsszeli spin-off is, Jahwoll "Sudribunkó" Bence kalandjai a nagyvilágban, ez sem túl érdekes (viszont irgalmatlanul nagy a költségvetése), illetve van egy egy évados tudományos ismeretterjesztő sorozat is a szabálytalan budai zöldövezeti építkezésekről - ez elsősorban a hatóságokat érdekli, egyelőre itt nincs folytatás.
machet
2023. március 27. 08:04
A nevek cserélésének mindig ugyanaz az indoka,célja.A megtévesztés.A fizetett Jávor ügynök az élre került.Itt az idő hogy jól pofán vágjuk őt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!