Volt amerikai nagykövet: Gyurcsány szerelmes Putyinba

2023. március 01. 08:36

April H. Foley kiszivárgott iratok alapján többször jelezte az amerikai külügyminisztériumnak, hogy a volt magyar kormányfő a szükségesnél szorosabbra fűzte a viszonyt az orosz elnökkel.

2023. március 01. 08:36
null

Táviratában April H. Foley, az USA budapesti nagykövete egyenesen úgy fogalmazott: Gyurcsány szerelmes Putyinba – írta meg a Magyar Nemzet. „April H. Foley, aki 2006 és 2009 között volt az USA magyarországi nagykövete, a kiszivárgott dokumentumok tanúsága szerint többször jelezte az amerikai külügyminisztériumnak, hogy sok magyar úgy látja, a kormányfő a szükségesnél szorosabbra fűzi a viszonyt az orosz elnökkel” – írták. A lap szerint a diplomata úgy fogalmazott, „miközben Gyurcsány fél provokálni az oroszokat és észben tartja Magyarország Nyugat iránti elköteleződését,

A kiszivárgott dokumentum tanúsága szerint, a nagykövet asszony arra is felhívta a figyelmet, hogy bár Gyurcsány tanácsadói valószínűleg arra buzdítják a magyar miniszterelnököt, hogy tegye világossá az elköteleződését a transzatlanti kapcsolat mellett, úgy tűnik, a kormányfő túlzottan személyes ügyként kezeli Magyarország Oroszország-politikáját.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eFhlsanzláólénv
2023. március 02. 10:17
Vonánál is bevált a buzizás... kezditek itt is :) Nevetséges szarrágó fidesztroll gecik.
akkor ki
2023. március 01. 18:46
Ez a fotó nálam mindent visz! Nem először láttám, de most döntöttem el, hogy ez lesz a háttérképem, vagy nem?!
Palatin
2023. március 01. 18:00
https://mandiner.hu/attachment/0826/825221_gyurcsany_ferenc_vlagyimir_putyin.jpg Szerelem elsö látásra... Két szív egymásra talált... Nem tudom megállni, hogy egy spontán versikével áldásomat ne adjam e két, szerelmtöl lángoló tekintetre, Az ilyen szerelmek az égben köttetnek: Nézz mélyen a szemembe Ferencem, Remélem néked én nagyon is tetszem. Kapsz tölem egy nagy-nagy birodalmat, Mert csókod oly édes mint reggeli harmat.
Vidėken újrakezdő
2023. március 01. 17:39
Dehogy volt ő szerelmes Putyinba! Egyszerűen egy ócska ripacs, aki számtalan esetben túljátszotta a szerepét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!