Díszsorfalat álltak nyugdíjba vonuló tanáruknak a barcsi diákok

2023. március 11. 21:03

Percekig tartó vastapssal búcsúztak tőle.

2023. március 11. 21:03
null

Nyugdíjba vonult Schnellbach László, a harminc éve működő Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium kedvelt pedagógusa. Utolsó munkanapját a barcsi intézmény diákjai úgy gondolták, emlékezetessé teszik Schnellbachnak, a Világgazdaság híradása szerint 

a gimnázium folyosóján százával álltak díszsorfalat, percekig tartó vastapssal búcsúztak tőle.

Az esetről készült videót már több mint 120 ezren nézték meg az iskola Facebook-oldalán. Az intézmény szerint nincs olyan széchenyis diák, akit Schnellbach tanár úr 1992 óta ne tanított volna média, etika vagy magyar tantárgyból.

„Mindannyiunk közül a legműveltebb, nagy betűs EMBER, akinek szelíd természete, kedves szavai, figyelmessége hiányozni fog mindenkinek! Kedves Laci! Köszönjük, amit a Széchényiért tettél; köszönjük, hogy a Széchényiben tetted a dolgod!”

– írták a búcsúposztban.

Nyitókép: Facebook

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. március 12. 14:19
14.06-tőzsdei ügylet/j.
Odone Ricci
2023. március 12. 13:00
A jó tanárt, aki meg tudja szerettetni tantárgyát és igazságos, a diákok és szüleik megbecsülik és spontán, felhívás nélkül is megünnepelik.
Zsolakomarom
2023. március 12. 09:36
A romai birodalomban a veteranusok kaptak par hektar foldet is a vastaps melle, hogy meg tudjanak elni. Sajna a tanar ur egy nagy turost kap. Vastaps, hehe.
Igazszó
2023. március 12. 07:01
Kivezényelt diákokkal elég ciki egy ilyen akció, főleg országos médiahisztivel köritve. Részvétem a diákoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!